sane 2015-06-14 هارداساااااااااااااااااااااااااااااااااااان من ایستیرم گدیمااااااااااااااااااااااااااا آجیمنان اولدوم:13: فعلا امشب اونو بیخیال شو ....برو همون اشپزی ظرز تهیه کیک گوره خری رو هم واسم بذار شاید خاستم یاد بگیرم:idea_majidonline:
هارداساااااااااااااااااااااااااااااااااااان من ایستیرم گدیمااااااااااااااااااااااااااا آجیمنان اولدوم:13: فعلا امشب اونو بیخیال شو ....برو همون اشپزی ظرز تهیه کیک گوره خری رو هم واسم بذار شاید خاستم یاد بگیرم:idea_majidonline:
sane 2015-06-14 ارور بخاطر فیلتر شکن هس یا اونو ببند درست شه یا قبل بستن صفحه گوگل یا یه چیزی بزن بیاره بعد فیلتر شکن ببند تا ارور نده اگه پروکسی شد باید بری از تنطیمات تیک پروکسی برداری
ارور بخاطر فیلتر شکن هس یا اونو ببند درست شه یا قبل بستن صفحه گوگل یا یه چیزی بزن بیاره بعد فیلتر شکن ببند تا ارور نده اگه پروکسی شد باید بری از تنطیمات تیک پروکسی برداری
sane 2015-06-14 از من یاد بگیر دا یارینجایام با میبینی چقد جم کردم خخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
sane 2015-06-14 نع اون اشتب شد غمگین ناکه اینو دان کن PlayMusic دانلود آهنگ جدید پلی موزیک - Pyruz - Emshab Dobareh
sane 2015-06-14 خخخخخخخخخخخخخخخخخ شتر الان در خونه شما نشسته:smilies-azardl (113 ان شاا... یه دوست بود اینم یه اهنگ دیگه دان کن PlayMusic دانلود آهنگ جدید پلی موزیک - Mojtaba Haji Abbasi - Parseh
خخخخخخخخخخخخخخخخخ شتر الان در خونه شما نشسته:smilies-azardl (113 ان شاا... یه دوست بود اینم یه اهنگ دیگه دان کن PlayMusic دانلود آهنگ جدید پلی موزیک - Mojtaba Haji Abbasi - Parseh
sane 2015-06-14 ههههههههههههه فدا مدا هانی هانی داشتم با تل میحرفیدم باتو میحرفیدم و از اون طرفم اهنگ میگرفتم :rolleyessmileyanim: حوصلن گاشماسین سن میتونی:4d564ad6:
ههههههههههههه فدا مدا هانی هانی داشتم با تل میحرفیدم باتو میحرفیدم و از اون طرفم اهنگ میگرفتم :rolleyessmileyanim: حوصلن گاشماسین سن میتونی:4d564ad6:
sane 2015-06-14 ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.