پیچک
پسندها
282

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نبابا گفتم ۳ برابر ظرفیت میگیرن کنبیو شما ظرفیتتتون کم بود شرکت کننده زیاد بر عکس ما
    مصاحبه مهمه دعا کن پیچی
    من بد داده بودم چن همه قبول شدن گمونم منم قبول شدم
    ای شصتییی ای باقلواااا
    دیدم تو باکس نیسی گفتم یادی ازت کنم:)
    بابا ۳ برابر ظرفیت میگیرن تو هم قبولی اصل مصاحبه هست ک جفتمون قبولیم ان شاالله
    برو تو جاب و کاربریت نه فقط تو کاربریت زده پیچک قبوووول
    آفرین بابا...اسمت بود؟... من بهت افتخار میکنم:ad54ad:

صفحش برام باز نمیشه

احتمالا اسمم نیست اونجا ... بابا ظرفیت رشته ما یک نفر بود ...من نزدیک 100 نفر فقط میکروب بودیم
    سلام بدو برو کاربری تو تو بیمارستان نگاه کن
    احتمالا تو هم کتبی قبول شدی نتبجه کتبی اومد:):):)
    اره نوترینت آگار هم خوبه ....ن عزیزم شکلات چیه ....در واقع آر بی سی ها لیز شدند ...توی محبط بلاد آگار یکم می ذارن سرد شه بعد خون رو اضافه می کنن و لی توی شکلات آگار به همون حالت که داغ هس خون رو اضافه می کنن که آر بی سی ها لیز می شه و این شکلی می شه
    بلاد و شکلات آگار چون محیط غنی هست بهتر هست ....مولر برا انتی بیوگرام خوبه ولی به هر حال استف و ای کلای و کلب توش رشد می کنه شاید ی سری باکتریها توش رشد نکنن
    اره جالبه انجامش بده ...البت بعد از نمونه گیری اگه تونستی توی بلاد اگار بذار ....نتیجش رو هم به من بگو ...فک کنم بیشتر استف و ای کلای باشه ...البت ب میزان آلودگی بستگی داره ...مثلن می تونی حتی از میز کاراتون هم نمونه بگیری !!!
    خخخ پیچی پسته چشاتو کور کرده ها. فقط پسته می بینی. نه دارم کم کم پشیمون میشم. پسرمونو بفرستم شمال که فقط عاشق پسته هاش باشی. دهههعععع :mad_majidonline:
    باش میخورم جای تو هم میخورم :)
    کتاب کتابخونه اس خط خطیش نمیکنم. نکته ای باشه تو جززوه می نبیسم....
    خخخخ پیچی میدونسی من و تو تا حالا دوس نبودیم بلکه غریبه بودیم ؟ :))
    باشه پیچی بعد خودم فکر توام. قول قول خخخخ
    میگم پیچی ........ من همین الان یهویی .....:whistle:

سلوم خوبی :rose::rose: ممنون.
    والا دارم ترمیم می شوم.اتفاقا گفتم پیچی بام قهر کرده الان سراغمو نمیگیره:sad:
    ایشالا تا هفته بعد خیلی بهتر میشم.
    درود فراوان بر پیچیه همیشه اخراج :)
    خوبی؟شبا پنج دیقه میم و ویرم.. پیر شدم ننه تاب اینجا نشستنو ندارم :)
    اجازه ما هم دست شماست !

چشم ... تغییر رویه میدم ... :bunnyearsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا