The Guy
پسندها
88

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فعلا متاسفانه نمیتونم مرخصی بگیرم...
    ممنون بابت راهنماییتون، و اینکه به این موضوع فکر کردین...فعلا باید بسازم،تا ببینیم چی پیش میاد:)
    سلام :)
    جواب سوال دیشبتون، چون کارم سنگینه برای من، دلم یه استراحت طولانی مدت میخواد :(
    من دیگه یواش یواش کوله بارمو جمع کنم و برم...باورتون نمیشه که این روزا چققققققد خسته م:|
    جواب سوالتونو اینجا میدم، اگه وقت کنیم حتما :)
    شبتون پر از طعم بستنی،مسواک یادتون نررررههههه:))
    بااااای
    هیچی...یکی از مریضامون فوت شد...دلم خیلی برای همراهش سوخت...کل روزمو تو فکرش بودم:dadad4:
    برف نیومد...امروز روز خیلی بدی داشتم :(
    فعلا که واسه دوچرخه سواریم موندم...یوگا رو همون موقع خواب تمرین میکنم :))))
    من کی گفتم یوگا کار میکنم!!! منظورم آرامش موقع خوابم بود :))))
    دقیقااااا....یعنی میشه!!!! :(
    شب بخیر :(
    اگه یه خرده دیگه بیداربمونم فردا با آژانس هواییم به محل کارم نمیرسم :q
    شبتون بخیر :)
    آره درست میگی قبول دارم
    ولی خب درس توجیه خوبی نیس دوستم. چون من میتونسم از اول ترم بخونم و شب امتحانی نذارم که بهم فشار بیاد. خدا بی گناهه :))
    نه وقتی تو شهر محل تحصیل باشی روزه و نماز کامله. طبق مرجم تقلید مکارم شیرازی
    آره. ولی زود عادت میکنم. خداروشکر سالم که هسم خداروخوش نمیاد راحت از دس بدم. باید جای من باشی آقا محمد بیمارا رو ببینی و قشنگ درک کنی تن سالم ینی چی!
    تازه من عاشق روزه و حال و هوای ماه رمضونم :) اگه فقط امتحانا نبود مشتاقانه انتظار میکشیدم :))
    آره اگه خدا قبول کنه :)
    وااا خخخخ نه چرا واجب نباشه؟؟ زمین خدا همه جا یکیه دیگه. دستوراتشم ثابته .
    ولی خیلی سخته خداییش. ایشالا خدا خودش تحملشم بده و امتحانامم خوب بدم :dadad4:
    اولا من فکر بد نکردم :| گفتم شاید خواهری مادری خخخخخ تعجبم ازین بود تو عکس افتاده . گفتم بابا این مرد غیرتش کو پ :eek:t0837h0nn8zfqu8ult حالا بهت امیدوار شدم :))
    هامون خانوم؟! (با لحن جناب خان) کجا دعوا کردم برادر؟ موضوع مهمی نبود
    شما الویت بندی دانشگاه هاتون مشخصه؟
    :)) به به پس توهم محمدی
    کارم که داری فعلا خیلی خوبه ادم از همه ی وقت مفیدش استفاده کنه
    واسه قبولیت هم مطمین باش من یکی که از خدامه حتما قبول بشی
    چون حریف واقعا سنگین وزنی هستی از دیدن اراده و تلاشت هم در طی مسیر ارشد واقعا لذت میبردم
    راستی قصدت فقط تهرانه؟

اره دیگه امتحانا واقعا رو مخن مخصوصا وقتی علاقه ای بهشون نداشته باشی حالا انشالله تموم که بشن از اواخر تیر که همه کارای باقیموندمو انجام بدم میشینم به طور جدی میخونم 
    درسته پایه ی سلولی و بیوشیمیم نسبتا خوبه

راستی فیسبوکی چیزی نداری؟
    حدسای من همیشه درسته شک نکنید...این اتفاق واسه خودمم افتاد همون لحظه :)):motat:
    نگرانم کردین!!! اعتماد بنفستون خیییییلی کمه :))))
    چه جالب بیشتر اعضای خونواده مادری من کرج هستن ،شهر خوبیه :)
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا