پیچک
پسندها
282

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اگه میگی آکواریوم خوبش نیست پس باید درخت باشه، ما حیاطمون که خراب کردیم درخت مرخت هوتوتو، تو کوچه هست که شدنی نیست، تو حال و پذیرایی و اینا هم گلدونه!!
    من چه کلی به سر بگیرم؟
    چقدر خوشین شما شمالیا بخدا، ای ... کوفتت نشه :sad:
    من آخرش میام دوماد شمال میشم صبر کن.
    خخخخخخخ عروس :25r30wi:
    واقعا؟؟ :5:
    اخه پیچی نمیدونی من فکر اینم اینا تو سفر بهشون خوش بگذره :25r30wi: بدبختا همیجوری دارن از بهشت میرن تو جهنم :)
    پیچی اون عکس درخت خونتون ...... درخت ازگیل ژاپنی نیس؟؟؟ :4d564ad6:
    نه همون شیشه که گفتی خوبه. فقط تو شیشه جوری نباشن که رو هم سوارشن اذیت شن. مثلا به هرکی میسپری بگو شیشه افقی وار کنه که رو هم قرار نگیرن...
    عه پیچی خداوکیلی من که بودم با دو تا سوراخ سوزنی جان به جان آفرین تسلیم میکردم چه برسه اون بدبختا که یکی دوتا هم نیستن خخخخخخ
    نه ی دوسه تا سوراخ قد لوبیا بذار که قشنگ هوادهی بشن.
    این احسانوک ما یبار حلزونش از دس داده اگه اینام جنازشون به دستش برسه دیگه خدا میدونه چه به سرش میاد :25r30wi:
    وا پیچی چطور حلزون می فرستی؟ تو جعبه پست بذاری خفه نمیشن؟؟ آها براشون راه هوایی باز میکنی؟؟ بازم تو راه بهشون فشار وارد نمیشه؟؟ :smiliess (11): نمیرن طفل معصوما :)))
    آره بابا حتمن میخوام. 7 تا دونه، دو سه تا هم بچه داشته باشن. نر و مادش رو می تونی تشخیص بدی؟ :)
    خب یه دونه آکواریوم درست می کنم نگه می دارم، شرایط خاصی میخوان مگه؟
    پیچی مسافرتمون باز کنسل شد، دیگه طاقت ندارم. برو تو فکر حلزون واسم.
    volute
    .نوشته شما بسیار کوتاه است . طول نوشته باید حداقل 10 حرف باشد
    اخه نوشتی راهت دوره
    باشه چشم حتمن
    والا من از اول عضویت این حلزون گذاشتم از جمله اش خوشم میاد
    و از تلاش حلزونه که مثل خودمه خخخ
    پیییییچککککک من سلااااااااااام
    خوبی مهربووووون؟:ad54ad:
    گواهی کنگره اومده ه خواستم خبر بدم...
    دلم برات تنک شده ابجی.......
    آره من بیام شمال زیر زمین هم شده میگردم.
    این دوستان ما حساب کتاب نداره، یهو کنسل کردن و منم نمی تونم فراغش رو بکشم. دیگه تقصیر خودته نباید عکس میگرفتی :)
    ولی صبر کن ببینم برنامه سفرمون چطور میشه بعد.
    پیچی من آخر هفته عازم شمالم با دوستام. اگه حلزون گیرم نیومد امکان پست کردن حلزون هست؟
    وووووووای پیچی، دلمو کباب کردی نامرد!
    اون کوچولوئه رو نگاه چه نازه. چندتان؟ کجا نگهشون میداری همون خونه بابابزرگت؟
    سیتوکینز چیع پیچی؟:|بابا کلی با ذوق رفتم اسممو عوض کردما نیگا تو انجمن علوم پزشکیم قبل اسم گذاشتن باید نگا کنی ببینی اسمت اسم جک و جونوری تقسیم سلولی چیزی نباشه:| اون روز شوکا میگه اسمت ینی تقسیم سلولی:|
    ایشون جان مینارد کینز اقتصاد دان بزرک دنیا و شخصیت مورد علاقمه .راستش عیدیه یکی بود اسمش شبیه اسمم بود اونم مریم بود منتها به جای یه ستاره دوستاره داشت خلاصه ما هم رفتیم گفتیم اسممونو عوض کنن دیدم تغییر ندادن دیگه بیخیال شدم ولی بعد سه ماه دیدم الان عوض شده .حالا ایشالا عادت میکنی خودمم عادت میکنم:))
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا