The Guy
پسندها
88

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عه اقا محمد من با تو دوس نمیشم :p
    نخیلم من اینو داشتم تو از من تقلید نمودی ای تقلیدگر :))
    والا خودمم نمیدونم. ولی من دادم یکی دیگه ازم عکس گرفته. ولی ی چیزو نمی فهمم چطور بعضیا سلفی میگیرن بعد خود دوربینم میوفته؟؟؟ تو آینه عکس گرفتید؟؟ :smilies:
    ترجیح میدم با ماشین داغون توی بیابون بمونم :riz481:
    ممنونم.شما لطف داريد و اين بزرگواري شما رو ميرسونه. موفق و شاد و سلامت باشيد.
    موی بلوند حسن محسوب نمیشه...البته نظر منه :)
    چشششششم هروقت نیاز بود حرفاتونو یادآوری میکنم...هرچند که فک نمیکنم یک درصد به این مورد بربخورم :riz481:
    اولا که، پسر مو بلوند :/
    دوما تا تعمیرکارای سیار موندن منت هیچ کسی رو نمیکشیم : q حتی به قول شما مو بلوندش :/
    واااااا ای چجور سلفیه که دوربینه خودشم تو عکس انداخته؟؟؟ :shocked:
    نخیلممممممم تو هثودی :mad_majidonline:
    نخیلم آواتارم کجاش اخموئه؟؟ حالا بهونه گیر هس به خودم رفته :))
    آره دقیقا گفتم خسته منظورم بخاطر کنکور بود :)
    اون دوربین عکاسی رو چرا گرفتید دستتون؟؟؟
    آفرییییییییین :))))
    شاید...نمیدونم، اگه ببینمشون سعی میکنم ازشون بپرسم مشکلشون با من چیه؟؟ :))
    با اجازتون من برم که مثل امروز صبح مجبور نشم واسه رسیدن به موقع،مسابقه ی ماراتون بدم :)))
    من نه آشپز خوبیم و نه غذا رو خوب میخورم کلا نسبت بهش بیتفاوتم :|
    همون خودتون زحمت همشو بکشین :q
    کوهای آلپ که زندگی نمیکنین احیانا؟؟؟؟!!! o_0
    کوههای سمت ما تقریبا همه جونوراش منقرض شدن :(
    شما بگین نیمرو...بجون خودم احتمال خوب دراومدنش 50:50هستش :))))
    شما درست کنین من تزیین میکنم البته قول نمیدم خوب بشه ها :q
    آره والا تا زمین صاف هست کوهستان چرا!!! البته خرس و جوجه تیغی دیگه تقریبا منقرض شدن خطرای دیگه شاید باشه اینایی که گفتین نادره:q
    وای سه تا مزهههه،خوشم اومد :))))چه فطریه باحالی :))
    پس شما واسه چی استخدام شدین!!! حلوا رو خودتون بپزین دیگه، من آشپزیم فوق العادس نمیتونم با رزومه حلوا خرابش کنم :)))))
    آره والا تازه به این نتیجه رسیدم،در اون حد حرفه ای نیستم که ...درحد همون پیسته :))
    توی کوه خودم نیفتم هنره،دوچرخه رو کجا ببرم!!!:25r30wi:
    :))))
    خب اینجوری که من فهمیدم قوت غالبتون چیپسه :q اگه پس انداز کنین به صدها چیپسم میرسین و کیف پولتونم تحت فشار قرار نمیدین :))
    از قدیم گفتن گر صبر کنی زغوره حلوا سازم،تازه کنکور دادین،یه روزی میاد به این دلنگرانیتون میخندین:) منم به شما میخندم :)))
    ورزش کنید که شادابیم میاره،اخیرا به این نتیجه رسیدمااااا :)
    بده نمیزارن بیکار باشین؟؟ بده؟؟ بچه مردم پول نداره یه دونه چیپس بخره بعد شما ۳_۴تا چیپس خریدین!!!!0_0
    ۹ماهههههه...یه جوری گفتین فک کردم هرروز دارین باشگاه میرین o_0
    اجرتون با وزارت بهداشت :)))
    پس حسابی بیکار میگردین و آخر ماه پولتونم بجاست، پارتی دارین دیگه :q
    بعله که دوستمه، نون که هیچی نوشابه هم واسه هم باز میکنیم ،خبرندارین:25r30wi:
    باشگاه برای چی کارای باباتونو انجام میدین کلی ورزشه دیگه :))شوخی میکنم وقت زیاده واسه ورزش نگران نباشین :)
    ممنون..اصن دقت نکرده بودم از این به بعد بیشتر دقت می کنم رو عکس اواتار:black_eyed:
    چرا داره!!! من که بعد از ظهر بیمارستان نبودم بعد ساعت ۲رفتم پیست دوچرخه سواری...من کیم دیگه!!! : q
    کار بده خیلی بد :(
    هبه دوست جون منه دیگه، من و هبه نداریم :q
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا