N
پسندها
167

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• الان انتقاد کردی ؟ اصول استان نبیسیه مرا زیر سوال بردی؟؟ :mad_majidonline:
    دیگه خواستم قشنگ شخصیت والای بانو جا بیوفته براتون خخخخ
    بعدشم بانوی بزرگ مرا با بانوهای اونا مقایسه می کنی؟؟ :image170: :smiliess (13):
    عسک دیگه نداری خستم شدم از عسک پروفت حسنا خوبی قدم رنجه کردی منت گذاشتی سر نکرو اومدی پروفش...مزاحم چی مراحمی....الان نکرو میره شربت میاره میوه هم بیار....نمیدونم شامش حاضر یا نه؟برنجش دم کشیده یا نه؟اخه امروز قرار بود زمین جارو کنه ..شاید شامش دیر بشه یکم....
    بعد کی این حرف رو زده؟ تازه اگه هم درست باشه واسه مردیه که زن بگیره من که میگم تنهایی و رعنایی
    موفق باشین...من مزاحمتون نمیشم ادامه بدین...:tonguesmiley:
    i`m so sorry :bunnyearsmiley:
    حسنا اصلا دل نسوزانی اش. او بسیار انسان خطاکاریست. اطاعت امر نمی نماید :tonguesmiley:
    معلوم نیس تو سربازی چی یادش دادن ایششششش خخخخخ
    نکرو اینو هیچ وقت فراموش نکن..... فرمانده دوم زندگی هر مردی همسرش خواهد بود :bunnyearsmiley:
    هانی یکم بلندتر میگفتی واضح نبود چی گفتی خخخخخ
    حیف عالی جناب حیف که نکرو بنده تخطی گری بیش نیس وگرنه دستور میدادم برایتان بساط ماساژگری و بادبزنی راه بیاندازد :))
    واقعا که تنها پرونده سازی برایش مجازات کمی ست :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    نه عالی جناب من ،شما بسی عادل و حسابگرید. نبینم وجدان خود را به درد اورده اید :25r30wi:
    Woww اینجا چه خبره؟؟ دارین نکرو رو مجازات میکنین؟؟!! :shocked::shocked:
    :25r30wi: نکرو عصبانیت بهت نمیادآ برادر :)))
    اشک؟ گریه؟؟ اونم مرد؟ پناه بر خدا :black_eyed:
    خب باشه. من که گفتم حرفی نیس. هانی مجازاتش نما........این نمیخواد اطاعت کنه :sdasdasd:
    ای وای ترکیدم ...هبه خیلی باحالی.....

هبه بیا درگوشی یک چیزی بهت بگم این نکرو نشنوه....من اینقدر امروز کار کردم ....اینقدر خستمااااااا...خخخخ.... میگم اه این سرباز گرفتتم عایا؟:p
    خخخخخخ نکرو اخمووو :ad54ad:
    به به چه جارو هایی! نکرو همچین جاروهایی تو سربازیتون دیده بودی؟ ها ؟؟ حال میکنی چقد هواتو داریم :))
    جاروت تموم شد بعدش ی سری هم به خونه ما بزن خیلی خاک گرفته . دستتم درد نکنه گرچه وظیفته خخخخ
    نکرو یادت باشه عالی جناب هانی هم از راه رسید ی تشت آب بیار پاهاش بشوره خنک شه :25r30wi:
    هبه جان دنبال جارو هستش عصبانی نشو...نکرو حیاط خونم همش 2 هکتار اینقدر با اخم داری دنبال جارو میگردی ایش...خیلی تنبلی معلوم نیست تو سربازی چی یادشون دادن...تا من برمیکردم حیاط تمیز شده باشه ...یک دستی هم به گل وباغچه رو هم مرتب کن هرس کن...خخخخخ....
    ۰(هانی بر تخت امپراطوری خخخخ)
    نه هانی ای نمیخواد باهامون راه بیاد :New (6):
    پرونده شو ضبط کن تا اطلاع ثانوی .......
    نکرو دیگه از هرگونه خواهش و تمنا و گریه و زاری هم بپرهیز که دیگه مهربان نخواهیم بود :))
    نکرو با آینده ت بازی نکن برادر
    میری چن سال دیگه میای با التماس میخوای ایکارا رو واسمون انجام بدیآ :))
    الان داغیم قبول میکنیم.
    هبه جان ماشین طرفشویی موجود بود واس همین گفتم اره چرا ماشین خراب بشه ...بیا باد بزنن ظرفارم بشور ...زمین هم طی بکش خخخخ....:25r30wi:
    باشه نیگه میدارم .....

ماشین طرفشویی دارم ممنون....برو پله ها رو زی بکش یلکه نظرم عوض شدش به خانم نشون ندادیم پرونده سیاهتو ....خخخ....
    اونو نگه میدارم قشنگ ...تشکیل پرونده میدم وقتی اومدی زار زار گریه کردی که عاشق شذم ... ..به طرفت نشون میدم یک درصد ج مثبت طرفت رو هم منفی میکنم ...دور همی با هبه وسایر بچه محل ها بخندیم بهت.....:25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا