hebe.nurse
پسندها
231

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اصن با این حرف اتفاقی که گفتی تن فیثاغورس و اصن ریاضی دادن های عرصه احتمالات توی قبر لرزید با
    عکس قیافه هانی رو قبل از ارایش گذاشتم
    البته میخواستم عکس تورو بذارم که ادمین گفت این عکس برای بیمارانذقلبی مناسب نیس برشدار:bunnyearsmiley::25r30wi:
    خو الان با خبر شدیم با این داستان مردمان قرن هفتم که هیچ مردمان قرن هشتم هم از حالت ویبره به حالت پرواز در قبر تبدیل شدن! بله مردمان قرن ششم هم به جمعشون پیوستند!!!!
    فقط یه چیزی اینقدر که توی داستان کلمه بانو بکار برده شده توی فیلم های تاریخی کره ای من جمله جومونگ، جواهری در قصر و... به کار نبرده!!
    ای کاش عنوان داستان بانو بود
    هرکاری بگی قبول فقط جان من دیگه تا آخر عمر پارسی. قدیم صخبت نکن تن سعدی وفردوسی و کلا مردمان قرن 7 هجری توی قبر ویبره رفت با این کلامی که منعقد کردی
    چشم دیگه چی؟خوب شذ شما قدرتی توی دنیا ندارین وگرنه اشک ما مرذا رو درمیاورذین ( البته الانم درمیارین) کلا حکمت خلقت شماها چیه نمیدونم
    پناه بر خدا
    بله یزدی ام ... اتفاقاً فرهنگ مردمشون خیلی شبیه کرمانی هاست. قبلنا کرمانی ها ( البته بعضیاشون ) ویولون می زدن که اونم خدا روشکر با همت و اقتداری که مردم تو نوازندگی به دست آوردند ، این فریضه مهم ، همه گیر شده .

خدا رو شکر بقول اپیدمیولوژیست ها ، این مورد هم Uniform شده .

اتفاقاً نه که غریبیم ، مهمون کم میاد خونه مون حتماً تشریف بیارید . حاج خانم رو هم بیارید خوشحال میشیم . ما مسن ترها از حرف زدن خسته نمیشم که !
    اینا چه فرمایشیه ؟ خونه رو خالی میکنم براتون کلید رو میدم دست والده بزرگوار . مادر ، بزرگ خونه ست . هرچی هم بفرمایند ، اطاعت امر میشه :thanks:

تا هر موقع هم خواستن بمونن قدمشون رو چشم ...

اصفهان ، فریدونشهر ( ولی اصلیتم اصفهانی نیست )
    تازه این که چیزی نیست ... کلی طبیعت بکر داریم ... باورتون میشه ، تازه بخاری هامون رو جمع کردیم .

با داداشای محترمتون تشریف بیارین . فقط غربالگری می کنیم : هر کی کرمونی صحبت نکنه راش نمیدیم !!!

http://olumpezeshki.ir/thread6253-14.html#post573438
    فدا مدات عزیزم...مرسی که همیشه ازم یاد میکنی قلبونت بلم :)
    هبه داره منت کشی میکنه تو چروفم مدرک رو به بانوی ایندش نشون ندیماااااااااااا...20ثانیه هم نشدش بگدره ....خخخخ....:25r30wi:
    ای بابا این چندروز که نبودم دخترا چرا اینقدر حاضر جواب شدن
    خدایا دوره آخر زمونه شده
    شما یادتون نمیاد یه دختر تا یه پسر رو میدی از فطرت خجالت مثل میگ میگ از صحنه دور می شد :|
    پناه بر خدا )
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا