هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دلم برا سانی وشوکا وسمان تنگ شدش...نیک هم همینطور میرفتیم پروف همدیگه مینوشتیم ....:sad:
    خخخخخ هانی تسلیم نشوووو
    ظرف کمه نکرو . هوا گرمه اول بیا یکم بادمون بزن خنک شیم :))))
    نخیر اون جمله آخر مال همسرم بود که فردا این متن ها رو میخونه بدونه از اول عاشقش بودم :)
    من به شماها باج نمیدم :)))
    نیگه دارین من توی تصمیمم ثابتم!!!
    ((( هانی اگه چندسال دیگه این مسیج رو خوندی بدون شوخی میکنم ناراحت نشی اصن ظرفای امشب با من خوبه)))
    متاهل؟؟؟؟!!!!!!!
    مگه دانکی معزم رو گاز گرفته؟!
    ولی خودمونیم تیکه آخرت باحال بود خوشمان آمد:25r30wi:
    خدایا اگه من یه کاره ای توی این مملکت بشم اولین کاری که میکنم اینه که سربازی رو برای دخترا اجباری میکنم
    اتفاقا ما توی پادگان دفاع شخصی و ورزش های رزمی یاد میگیرم تا بتونیم فردا توی زندگی اگه همسرمون نافرمانی کرد ادبش کنیم بله
    سربازی همش تجربه اس حالا رفت میهمه چی میگم
    من یه افسرم موهام باید بلند باشه البته الان بخاطر فصل گرما کوتاه کردم :)
    نخیر اینجا صلوات آباد کردستان
    بعد باغ پشت ستاد رو شخم کاری میکردیم :New (6):
    میخواستم بیام ببینم رشته ات چی بود بعد دیدم دیدم .... گذاشتی به نشانه اعتراض اونو فرستادم
    تازه من یه هفته اس این عکس رو گداشتم در جریان باش :)
    کجاش خشن؟؟؟ با ابهت صحیح میباشد تازه اینجا پوزیشن عکس ایجاب میکرد اخم کنم
    درضمن کچلم خودتی طورهامو نمیبینی؟؟:|
    خوش خبر باشی هانی جان

واییییییییییی خاله شدم:(40)::4d564ad6:

دخملش اینقد قشنگه عکسشو فرستاده
    ای نامرد من کی با چند نفر بودم اون چند نفر به من طناب میدادن منم که دلم نمی اومد دلشون بشکنم:25r30wi:خب تو منو به پول فروختی منم نابهنجار شدم:25r30wi:
    خخ ای کثافددددد ..من کینه ای نیستم حافظه م خوب کار میکنه شکست عشقی یادم نمیره ...خخخ باشه جهازتو کامل کن دارم اسبمو زین میکنم بیام:thumbsupsmileyanim:
    خخخ الکی تو انقد پول دوستی که من فکر نکنم به پام بمونی خخخ..حالا تو دعا کن چقد زود ناامید میشی :smilies-azardl (113
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا