A
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام بر عاطی
    ممنونم
    بسیار ویندوز خوبیه، خوش دست، روون، با امکانات زیاد. به درستی که نسل جدید ویندوزه.
    همه چی روش نصب میشه. فقط بسته به نوع سیستمت باید درایورات رو آپدیت کنی. مال من فقط کارت گرافیکم نیاز بود آپدیت بشه.
    آره با ویندوز 8 فرق داره. نوار مترو و اون کاشی ها هنوز هست، ولی سبک استارت و تنظیماتش پیشرفته شده.
    http://www.uplooder.net/img/image/37/6fd4440270c76a45ff709d2a7066e055/2015-08-12_20-01-23.png

به نظرم ارزش داره کوچ کنی به سمتش.
    این لینک دانلود:
    http://dl3.soft98.ir/win/Microsoft.Windows.10.Pro-RTM-VOL.Build.10240.html

فقط آپدیتش رو حتمن باید نصب کنی. اگه آپدیت نصب نشه و کارت گرافیک آپدیت نباشه سی پی یو خیلی درگیر میشه و به شدت فنت کار می کنه.
    سلام عاطی
    بله دقیقن فصل 1 عباس 2015، خود متن. ولی خب بعضی گزینه ها رو از تلفیق مفاهیم نوشتم.. نمیشد کاریش کرد. این خاصیت طراحی سواله.
    خوب کاری می کنی. دیگه از بین بچه ها فقط تویی که اینقدر اهمیت میدی، مطمئنم سال دیگه تک رقمی میشی.
    سلام عاطی
    ممنون
    آره دقیقن. اولش فکر می کردم میشه به زور نشوندشون پای درس، ولی دیدم نه نمیشه! دیگه بیخیال شدم :)
    ان شاالله. البته دیگه خیلی هم سخت نیست. خواهش میکنم.
    خواهش میکنم.

فقط من سوالاتم سختن امیدوارم بچه ها جا نزنن.
    پیشنهاد خودت بود عاطی، اگه قشنگه چون خودت پیشنهاد دادی :rose:
    ممنونم عاطی
    ایشالا روزی خودت..
    البته درگیر انجمن الهی که نشی، فقط بخون واسه تک رقمی 95.. مطمئنم که میشی :riz304:
    سلام بر بانو عاطی :)
    مرسی
    تو خوبی؟
    خواهش می کنم، انجام وظیفه ایه واسه بچه های خوب ایمنی.
    حتمن.. یخورده کارام سبکتر بشه به زودی بهتون ملحق میشم :))) میخوایم انشالا بترکونیم..
    وووووویییییی مرررررسی [IMG][IMG]
    آره عاطفه جان سنگینه میدونم پس کم کم بخور ولی مداوم بخور :)))
    درود بر همشهری گل خودم :heart:
    عاطی مخفف عاطفه اس؟؟ اگه هس بگو اسم کامل بگم :)
    میگم عاطی جان قطاب میخوری جای من ازون قوتوو هام بخوریآ . کلمپه هم یکم بخور اگه دیگه جا داشتی :sad:
    عاطی خیلی خوشم میاد اینقدر سلیقه موسیقیت خوبه، واقعن قدر خودت رو بدون.
    خیلی خوش سلیقه ای.
    تو سایت پایه موسیقی پیدا نمیشه وگرنه حتی تاپیک بحث و تبادل نظر میزدیم، سبکا و موسیقی های خیلی خیلی قشنگی هستن که هنوز هیچکی نمیشناسه.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا