N
پسندها
167

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخ و اینکه کلر رو هم شبا خاموش کنی. مدیریت در همین حدا فقط :)
    راس میگه سربازم سربازای قدیم. مرد هم مردای قدیم ایششششش :whistle:
    موی بلند ناخن دراز روی اخمو واه و واه و واه چی چی سربازی شدی تو :)))
    ههههه هبه .....هبه چقدر با تنفر عسک گرفته ....خخخخخ....انگار سر جلسه کنکور یا هم تو اردوگاه اجباری ...خخخخ....سربازی که نره با تلفن کارتی بحرفه گوشی داشته باشه چطور میخاد از مملکت دفاع کنه.....:auizz3ffy9vla57584x
    مرسی هبه جان فدات بشم....

واما اقای نکرو شما انشالله متاهل شدی تونستی رو کنترل تی وی مدیریت داشته باشی زیاد ...خخخخ:25r30wi:
    نکرو وقتایی این شکلک :| رو میذاری شبیه این حالت عکست میشی :)))
    اخی راستی نکرو به مکسین هم از تجربیاتت بگو صفر سرباز ...لازمش میشه خخخخ.......:auizz3ffy9vla57584x
    اوه نکرو رو :black_eyed:
    نکرو هانی راس میگه ی نمه خشن میخوری:tonguesmiley: اصلا به نوشته های طنزت نمیاد همچین قیافه ای :)) شایدم اینجا اینجوری افتادی. یکی دیگه بذار تا بهتر نظر بدیم خخخخ
    اوهوم.......باید بگم فرمانئه هتون اسباب کشی چیزی داشت بهتون بگه...بیل وشخم نمیدونم فک نکنم زیاد به درد اینده اتون بخوره...همون زمین رو جارو بزنین ...پله طی بکشین...اشپزی خیلی مهمه اشپزی کنین ....مرد زندگی میشین خخخخخ....:25r30wi:
    موخاستی فوضولی کنی؟خخخ...اوه اوه اوه کنجکاوی صحیح تر هست....خب من نیومدمروفت که....بچه ها بیاین عسکشو گذاشته خخخخ....اخم که نمیبینم موهاتم واسه یک سرباز زیادی بلند به فرماندهت بگم کوتاه کن...ای وای یادم اومد صبح این منطقه رو شخم میزدین؟//////////:25r30wi:
    میخاستی بیام پروفت؟عسکتو ببینم.....جماعت بیایین عسکشو گذاشنه نکروز....وای چقدر قیافت خشن خخخخ.....اصن بخ نوشته هات نمیخوره....کچلم هستی خخخخ...
    علیک سلام و عیدتون مبارک جناب :)
    اوکی...بهش یادآوری میکنم جلو چشمم بمونه :25r30wi:
    اااااااا....نکرو پیداش کردم...اینجاست خسته بودم پیداش نمیکردم:riz481:

سلامم رو میگم:rolleyessmileyanim:

سلاااااااااااااااام :) :ad54ad:
    :dadad4:نع خب نمودونستم :dadad4:اینجا شاثید اختراع نشده هنوز
    ههههه
    میخام از شر بقیه راحت شم ولی دوستامم داشته باشم.
    ببین برو ته لیستت خب چون عجیبه میره ته.
    ولى اداب معاشرت مى گه به قانون و حضور ديگران احترام گذاشته بشه
    به نظرتون ميون بحث جدى واقعا جاى خوبى بقول خودتون "براى فان" هست؟!! وقتى به حضور بقيه احترام قايل نمى شين فان با مسخره و بى احترامى فرقى نداره من که دليلى براى اين کارتون نمى بينم
    خوب همين شعرو مى نوشتين چه اشکالى داره همه از هم ياد مى گيريم ولى اين کار شما بقيه رو مسخره کردنه
    آره خعلی نامحسوس بود از ده فرسخی داد میزد "من نکرو نکروزاده از نکروآباد هستم"
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا