maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• این لینکو بیا :

olumpezeshki.ir/thread14521.html

11 تا از قبل داشتی ، بعبارتی میکنه 11 تام فیس چوق و مخلفات ، 22 تا بریز به حسابم تا دوستت داشته باشم ... :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    احتراماً به استحضار می رساند ، فیس بوق دِمُده شد . برو تو خط اینستاگرام و لاین ( البته تبعاتش با خودت !!! فردا نیای بهم فحش بدیا ... )

ولی فیس بوق هم کاربرای خاص خودش رو داره هنوز ... قدیمی ترها بخصوص ... فقط بدیش اینه که احتیاج به قند شکن داره ... منم هنوز باهاش بعضیا رو پیدا میکنم ...

برو تو فیس بوق دات کام یه حساب کاربری بساز ... اگه ازت شماره موبایل خواست فقط ایرانسل بده ... از تهنای اول خوشش نمیاد ...
    جهت استحضار جنابعالی نسخه پی سی واتس آپ نیز موجود می باشد . خواهشمند است نسبت به تهیه و نصب آن ، اقدام لازم مبذول فرمایید . حسن توجه جنابعالی مزید امتنان خواهد بود. :5:
    همی سبب افتخار بُدی پدر جان ... پیامک نُمودم سیت ...
    بالا سه تا tab هست
    recent
    people
    اون یکیش یادم نیس. اصن ولش کن اونو

برو تو recent یا people تو همون سرچ ایمیل پسر همسایه تون رو بنویس . اگه ایمیلش درست باشه ردیفه . فقط در خونه رو باز بذار .

والا من با گوشی میام . ولی اسلام دست و بالمو بسته ...
    من و تو که صندوق نمیخوایم ... جون داداش راحت باش ... ولی بازم چششششم :(40)::thanks:
    سوالات فوق دکتری نپرس برادر ...:smilies:
    اگه شما به جای خوندن مکالمات بقیه درستونو بخونین هاا "قطعا "موفق میشین:))))))
    معتاد
    همش اینحایی
    قبل کنکور بعد کنکور زمستون تابستون
    ندای وجدان
    بابا منم دو سه تا خرچنگ دیدم D:
    آقا جدی جدی مثل اینکه شوخی نمی کنه، آفرین آفرین ..
    این دست نویسای آخریه بهتره، اولیه بدخط بود.

عکس جلد کتابشم بگیر واسمون، شاید منم خواستم. من از بین زبونای غیر انگلیسی یکی روسی یکی ایتالیایی/اسپانیایی رو خیلی دوست دارم.
    براوو براوو

ولی مفت زبانمون رو به کسی اموزش ندی هااااااااااااا

احسان پسر دایی امه بهش تخفیف بده

پیچک هم همکارمه تخفیف بده

بابا برقی بابای بیق ددی اونم تخفیف بده

از بقیه دوبل بگیر جبران بشه

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    برقی... احسان... اذیت نکنین مکسین... ای حسودا... چشم ندارین ببینین بچم روسی بلده؟.... کتاب داره نگا کنین... بتر که چشم حسود و دشمن.... آفرین مکسین آفرین فرزندم بهت افتخار میکنم :ad54ad:
    ههههههه....خسته نباشي ....من جندتا قورباغه ديدم توش ...شما نديدن بجه ها:p
    نمیدونم چرا ولی خیلی خنده داره. :25r30wi:
    البته یه جورایی تابلوئه شوخیه، زبونش هم فکر کردم روسیه بعد که دقت کردم دیدم مارو اسکل کردی، همه زبونی قاطیه :25r30wi:
    :smiliess (11):آووو... روسی بلتی؟!؟!
    آفرین... نکنه تو هم بابا بزرگت اهل روسیه است؟

جدیدا هر کس رو میبینم میگه بابابزرگم خارجیه... اجداد من که فک نکنم شهر بغلیمون هم رفته باشن....
    :25r30wi: مکسین بابا عجب خطی. نه نه عجب زبانی :5:
    من فقط ی کلمه oh ازش فهمیدم :))
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا