هانیه 2015-05-28 هیچی سرخ میکنی با نون ویا برنج میخوری خخخخخخ میخای چرخ کرده با پیاز درست کن سیب زمینی سرخ کن بریز توش ربم بزن بعد برنجم بگذار باهاش بخور سالادم درست کن
هیچی سرخ میکنی با نون ویا برنج میخوری خخخخخخ میخای چرخ کرده با پیاز درست کن سیب زمینی سرخ کن بریز توش ربم بزن بعد برنجم بگذار باهاش بخور سالادم درست کن
هانیه 2015-05-28 یک جا چیدا کردم صبح خابم نمیبرد نشستم یک صفحه زبان خوندم مثل خرس خابیدم تا ده ماشالله کتاب از هر مسکنی قوی تره خخخخ
یک جا چیدا کردم صبح خابم نمیبرد نشستم یک صفحه زبان خوندم مثل خرس خابیدم تا ده ماشالله کتاب از هر مسکنی قوی تره خخخخ
هانیه 2015-05-28 نمیتونم سریال دان کنم فرندز رو میخام دان کنم فقط یک قسمت دان کنم اونم نمیدونم قسمت چندمش بود...یکساعت طول کشید
نمیتونم سریال دان کنم فرندز رو میخام دان کنم فقط یک قسمت دان کنم اونم نمیدونم قسمت چندمش بود...یکساعت طول کشید
هانیه 2015-05-28 سلام نجورسن امشب باز تو خابم بودی اینبار با پریا داشتین میرفتیم مدرسه نمونه دولتی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلام نجورسن امشب باز تو خابم بودی اینبار با پریا داشتین میرفتیم مدرسه نمونه دولتی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
HASSAN.S 2015-05-27 خوشحالم که سن منی اوزوزه بیر قارداش باجی کیمی قبول الیسوز سیز منیم باجیم بیردنیا ساغول هم سیز هم هانی هم سمانه بیردنیا ساغول
خوشحالم که سن منی اوزوزه بیر قارداش باجی کیمی قبول الیسوز سیز منیم باجیم بیردنیا ساغول هم سیز هم هانی هم سمانه بیردنیا ساغول
HASSAN.S 2015-05-27 سلام سن بیر عکس تاپشام ولی اورگیم گلمی بزارم چون فک الیرم ناراحت اولارسان پس نمیزارم