HASSAN.S 2015-05-26 من مثل تونیستم که منو موش فرض میکنی من ادمارو بد بد بد فرض کنم اخربدبودنو گل فرض میکنم نه یه موش سانی خانم
من مثل تونیستم که منو موش فرض میکنی من ادمارو بد بد بد فرض کنم اخربدبودنو گل فرض میکنم نه یه موش سانی خانم
هانیه 2015-05-26 سلام نیه بع قاچاق؟ رفتم پیش دندون پزشک خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
HASSAN.S 2015-05-26 باشه سانی منم برات خواهردوقلو پیدامیکنم نشونت میدم تا ببینی من شبیه همسترتوام یا نه
HASSAN.S 2015-05-25 سانی یعنی من شبیه اون ام که دستته؟ عجبا اون نمیتونه مثل من باشه خخخخخ من یکی یدونه ام
هانیه 2015-05-25 مام گفت بیخی دا ...ادم نبودن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ فقط اومدن ذهنمو مشغول کردن این هفته هم دامپزشک گرفتن خخخخخخخخخخخ اخ اخ اگه دختر رو میدیدم نمیمردم خخخخخخخخخخخخ
مام گفت بیخی دا ...ادم نبودن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ فقط اومدن ذهنمو مشغول کردن این هفته هم دامپزشک گرفتن خخخخخخخخخخخ اخ اخ اگه دختر رو میدیدم نمیمردم خخخخخخخخخخخخ
هانیه 2015-05-25 مامانم میگه به لیسانسا میگی سیم کش ارشدا اوستا سیم کش به ر شریف درس خونده هم گفتم اوستا سیم کش .............................دست خودم نیس
مامانم میگه به لیسانسا میگی سیم کش ارشدا اوستا سیم کش به ر شریف درس خونده هم گفتم اوستا سیم کش .............................دست خودم نیس
هانیه 2015-05-25 مامانم باهام سرسنگینه اخه تقصیر منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///میگه یالانان قیر فیر میایی میپرونی همه رو اخلاق نداری خخخخخخخخخخ
مامانم باهام سرسنگینه اخه تقصیر منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///میگه یالانان قیر فیر میایی میپرونی همه رو اخلاق نداری خخخخخخخخخخ
هانیه 2015-05-25 کاش میدونستم دختر دامپزشک مدرکش چیه؟کاردانی کارشناسی مام میگه تقصیر خودته ادا دراوردی :65d6a5d6s:
هانیه 2015-05-25 همستر؟ یاد عقرب تو کلاص مسدود افتادم اورده بودی فرار کرد قبل زهر گیری چقدر مسدود ترسید خخخخخخخخخ......حالا ما اونو دو روز پیش خودمون نیگه داشته بودیما...خخخخ
همستر؟ یاد عقرب تو کلاص مسدود افتادم اورده بودی فرار کرد قبل زهر گیری چقدر مسدود ترسید خخخخخخخخخ......حالا ما اونو دو روز پیش خودمون نیگه داشته بودیما...خخخخ
HASSAN.S 2015-05-24 عروسکه یعنی دختراهم میتونن . نمیترسی اذیتش نکن حیونکی گناه داره ارزو داره بزرگ بشه کنکوربده بعدسنجش منابعشون راعوض کنه کفری بشه و..... خخخخخخ
عروسکه یعنی دختراهم میتونن . نمیترسی اذیتش نکن حیونکی گناه داره ارزو داره بزرگ بشه کنکوربده بعدسنجش منابعشون راعوض کنه کفری بشه و..... خخخخخخ