هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تو الان درگیری زهنی چی داری نه اصن بگو ببینم.
    آخه پشتیبان مالی پدرمادرتی نع داری مفت میخوری
    پدرمادرت به کمکت نیاز دارن...نع
    روستایی امکانات نداری...|:
    پول تو جیبی نداری|:
    تنها دغدت اینه که ترشیده نشی که بنظرم باس تهدیدو به فرصت تبدیل کرد ینی چی....ینی با خودت بگو بجای استرس بینم بخونم وقتی ارشد یه دانشگاه خوفی قبول شدم ودکتر شدم هزارتا خاستگارخوب ازهمون دانشگا میان سراغم واز شر خاستگارای در پیت الانم راحت میشم :)
    عه وا هانی من بهت پیالم دادم پ ب یا یادم رفته یا مشالا تو در دقیقه 1000تا پ ب دریافت می کنی.
    راستش امید داشتم ولی این زیرو رو شدن دفترچه پاک معادلاتمو بهم زد سوالات آسون تر بود ولی به نقشه من لطمه زد.
    احتمال زیعاد سربازی.
    بنظرم تو خیلی خنگی..:eek:t0837h0nn8zfqu8ult.خو مث بچه عادم صبا برو کتابخونه و بعدظهرا هم بشین خونه بخون قبولی دیگه هی پیچ و تابش میدی. یهو گندشو بکن بره
    اها
    هن گوی بیراز درگیر اولسون خخخخخخخخ
    نع نرفتم
    خسته بودم حال نداشتم:j58r36j3gcr4suxymup
    توم ک نبودی میرفتم چیکار
    اره هفته اخره گف یکشنبه صحبت میکنیم باز باشع بیزکی بیکارین بیریخ گدریه تمرین الیه خخخخ
    سانی واقعا هفته بعد هفته آخره؟ بعدش آزاد میریم تمرین میکنیم من که هیچی یاد نگرفتم خخخخخخخ
    نگران نباش خودم همشو یادت میدم
    برای هفته بعدم ک اخرین هفتس بصورت فشرده میذاره:j58r36j3gcr4suxymup
    خداروشکر یه سمان بیشتر نداریمااااااااا مراقبش باشی:28:
    وااااااااااای نه اینکه من خیلی با استعدادم تو این عمر حالا باید دو جلسه هم محروم باشم سانی منن گوزو ییغ گینه سن خخخخخخ
    هانیییییییییییییییییییییییی هووووووو
    کوجا رفتی باز امنیت ایجاد کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سخت ....... نه سخت .....پرتابمون کرد تو عمیق بعدم یعک حرکتایی گف زورمون ب آب نمیرسید اونارو بریم

شهید شدیم ....پدرمون دراومد
    بعله دا هی میگفتی نمیرم
    گفتم برو خوش میگذره

الان دست و پات سالمه رو براهی خخخخ
    آرررررررررررررررررررررررررره کلی رقصیدیم هم فارسی هم آذری خخخخخ بیا حالا من نمیرفتم یکی جمع کنه از وسط خخخخخخ جای شما خالیییی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا