N
پسندها
167

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مگه دستور زبانم چه ایرادی داره!؟ :|
    نه اون حدس بود! الان شما میتونستی بر حدس من صحه بذاری یا نه!
    هههه نکروو اتفاقی دستم رفت رو اسمت صفحه ی شما باز شد بعد میگم عه این عکسه کیه!؟ فک کردم رفتم تو صفحه ی خودم! نگا کردم دیدم نوشته نکرو ! این عکسه قبل از سربازیه به گمانم! موفق باشی
    سلام.مرسی نکرو.ممنون که یادم بودی.راستش درس و اینا نمیذاره بیام انجمن:smiliess (8):
    تولد امیر المومنین علی (ع) و روز پدر رو به شما و پدر گرامی تون تبریک میگم. انشا الله زیر سایه اقا زندگی تون پر از شادی و موفقیت باشه
    :bunnyearsmiley:

بیتلبیت...خودت چلی :/
    گفتم دنباله ی توهماتتو بگیرم تو ذوقت نخوره ...اییییش :/
    بیست بیست بووووودددمممم :)))
    کووو چلا نمیبینم ؟! :|
    نکرو هروقت اومدی پالتو پوست منو بزار تو پروفم ...میخوام بدم خشکشویی :)))

بنظرت به کلاهم مییییییاد؟! :)
    نه...همینم واسم کاربرد نداره :|
    واسه چی میخوای havvvvvvv:)
    فیلتر شکن واسه چی میخوای؟! هات اسپات خوبه :|
    :dadad4::dadad4:
    نکرو این سایته که دادم ینی همون wiley online library این سایته شامل همه مجلات پرستاریه که خیلی خیلی به کارم میاد . تو دانشگاه چون اشتراک داره ی سریا رو میتونم راحت بگیرم ولی بعضی فایلارو حتی اونجا هم نمیشه چه برسه به بیرونش. اگه بتونی ی راه نشونم بدی چطور بتونم هرفایلی رو ازش بگیرم دیگه تا عمر دارم دعا به جونت میکنم:sadsmiley::whistle:
    اینم سایتاشون:
    The role of the nurse within the multi-professional rehabilitation team - Long - 2002 - Journal of Advanced Nursing - Wiley Online Library
    و
    Rehabilitation practice: challenges to effective team working
    نکرو؟؟؟
    شرمنده :riz513:
    ببین میتونی این دوتا مقاله رو واسم بیابی؟؟؟ خیلی حیاتیه :(

Rehabilitation practice: challenges to effective team working
    و
    The role of the nurse within the multi-professional rehabilitation team
    مرسی نکرو ببخشید تو زحمت افتادی. حیف شد مقاله خوبی بود........خودمم با sci هرچی زدم نشد که نشد. ممنونم :rose::rose::rose:
    نکرو قرار مدار این مقاله رم میخوام :ad54ad:
    Effectiveness of Wound, Ostomy and Continence–Certified Nurses on Individual Patient Outcomes in Home Health Care
    Effectiveness of Wound, Ostomy and Continence–Certified Nurs... : Home Healthcare Now
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا