sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• من اسپورت دوسدارم

من برم کفش فروشی بزنم هرکفشی بخرم خوششون میاد خواهان زیاد دارن خخخخخخخخخخ
    اون اسپری رو پاک کردی؟میخاستم پاکش کنم پیدا نمیکنم...
    نع دیگ از هیشکی خبر ندارم نمیدونم در چه وضعن از طرف منم چشاشو در بیار

اره زودی کنکورتو بده خوب بده هااااااااااااااااااااا بعد بیا
    از سلنا گومز خوشم نمیاد همه کلیب ها سلنا ست ...اه....اه...اه...
    پاشنه بلندممم سه سانتی بود زیاد بلند نبود که....من کلن اسپرت دوست میدارم......خخخ....مخصوصا عاشق کفش اسپورت های تو شدم با کیفت ..خخخخ
    نه دیگه گم شدش ..پیداش نکردممممممم.....اره شقایقققققققققققق خخخخخخخخخخ...ای وای یادش بخیر......وایبر دار بشم میام یکم میترکونیم.....از اون یکیا نخبر؟از ماش نخبر؟؟؟؟؟؟؟؟//ماش دکترا قبول شه چشاتو درمیارم گفته باشم...:thumbsupsmileyanim:
    پاشنه بلند خریدی قهوه ای نگیری من از رنگ قهوه ای خوشم نمیاد دا از الان گفته باشم:smilies:
    اییوای ترکیدم:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    حالا تونستی پیداش کنی یا نه
    نکنه موخای بری پیش شقایق جون (به تلفظش دقت کن خخخخخخخ)
    هوای اونجا هم مثل اینجا الودس....من باید خانه نشین باشم....

ای وای خابم یادم رفته بود...یکم چرت زدم اونم دیدم کفش قهوه ای پاشنه ایی پوشیدم سه سانتی تو دانشگاه زنجان گمش کردم....اینقدر دنبالش گشتم اینقدر تو راه رو ها دنبالش میگشتمااااااااااااااا...اینقدر خسته شدم که نگو....بعد دیدم اتوبوسم یک پسر بندرعباسی میگه چرا استاد زبان نیومده...استاد زبانم استادژنتیکمون بود....خخخخ.....
    والا ماهم همینو میگیم م فقط قد هیکل و مو و تیپ داره ههههههههههههههههههه

ان شاا... تبلت رو اقا میخرن:riz481:
    جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///یازیخ س هم مثل من شانسی یوخدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی......

اره ...گوشی میخرم....نیت کردده بودم اقا بخره....داره مقاله مینویسه خخخخخخخ
    خخخخخخ من ومادر جان احتمال داده ایم مورد سه بر م نظر داشتع بید و کلی میخندیم:25r30wi:
    ههه بزودی خالع میشیم و اونم دیگ کلا مارو یادان چیخادماخ کرده با نوزمدشه
    دیشب با ع حرفیدم 4شنبه میانترم داره از تو هم یاد کردیم ک اگه بودی الان اونجارو ترکونده بودین خخخخ

دیگه سودابع مودابع حالیم نیس هرچی میخاد بشه بمن چه جواب نمیده منم مثل بقیه شانس داشتم استادم خودش پروتکل رو بهم میداد کار کنم اینجوری نمیشد
    اله من دع س رو میگم دا.....والله....من اله سانتافه تمرکز کردم....خخخخ.....
    خخخخخخخخخخخخخخخ هانی چطور بچسبم ب مورد سوم
    البته مورد سوم خودش 206 هس اون یکی واسه مسافرت رفتن
    س رو ببینم میتونم بچسبونم بهش ههههههههههه
    خخخخخخخخخخخخخ از الان زومبا کار میکنه ............. دلی دلی گورر چوماغین گیزلدر

باشع مورد پیدا کن بریم

پ و ر ؟؟؟؟
    اره بریم خواستگاری ......نه دختر بینی .....حال وحوصله زن وخرج وبچه رو ندارم خخخخخخخخخخخ......ای وای .....

نه با مامانش میره زومبا......میگه مامان اینا دیوانه ان....من میشینم نقاشی بکشم.....اینقدر مظلوم میشه اونجا....خخخخ....

اهنگ پریا خانوم از اندی....از پ و ر چه خبر.....
    من ک میدونی از اون کارا نمیکنم:rolleyessmileyanim::4d564ad6:
    خخخخخخخخخخخخخخخخخ ظاهر بر باطنت اثر گذاشته
    کی بریم برات خاستگاری:25r30wi:

هستی دیگ سرش جایی گیر نمیکنه خخخخخخخخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا