sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :sad::25r30wi::25r30wi:اونو فرستادم مواظب باشی خخخخخخخخخخ:25r30wi:
    هستی دیروز میگه ناخن هات بلندن بیا لاک بزنیم خخخخخخخخخ......

موهامم کوتاه شده حس کمبود نفس بهم دست میده.....

احساس میکنم یک شلوار جین بپوشم با یک کلاه ویک تسبیح ...با پسر فرقی ندارم اه اه....
    جدی؟من عاشق مورد سوم ام..خخخخ....ای وای بچسب به اونا دیگه....چرا افده ای بازی درمیاری...خخخخ.....س هم بگو شاید نظرش بهش جلب بشه ...خخخ
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ مورد سوم داره
    نه با شاسی بلندا راحت ترم.....دوست خالمم اومده بود پیشش...تو پارکینگ پارک کرده بود یک ندید بازی درمیاوردیم اون زمان با پسردایی دختر دایی هام...خخخ....یادش بخیر....سوم دبیرستان بودیم...هممه امو جو زده....خخخخ....
    خخخخخخخخخ هانی مگه با اون یکی ماشینا جلو رو راحت نمیبینی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بیکار نیستیم ک هانی میگفتی اقای دکتر عضو انجمنیم و درآنجا با تمام توان فعالیت میکنیم خخخخخ
    خخخ....من عاشق این شاسی بلندام جلو رو راحت ببینم.....خخخخ......سوتی ام یادم افتاد پیش دکی ...گفت کارت چیه الان؟تحصیلاتت چقدر؟با اعتماد به نفس داد زدم....الان بیکارممممممممممممم اقای دکتر......مامانم اینقدر خندیده بود ..........دکی هم یک ته لبخندی زد ...خخخخ....الان فک میکنم خیلی خجالت میکشم ..خخخخ
    خخخخخخخخخخخخ مورد تا دلت بخاد هس ...فقط تو وقت نداری براشون نظر گهربار بدی خخخخخخخخخخخ
    رفتم ماشینتو آوردم
    خخخ

خخخ....الان نشون بده ....خدا مورد زیاد کنه من برات رد کنم.....یکی از بچه ها میگفت یکی میاد نتونم ج رد بدم....باید بهانه بنی اسرائیلیات یادم بدی....اینم حس من در اون موقع بود بهش......خخخخ:black_eyed:
    خخخخخخخخخخ چرا هس بذار بمونه بعدنا انرژیت ته کشید بهت نشون بدم...............پس مورد سه تصویب شد توانستم خودم را به آن بچسبانم خخخخخخخ:4d564ad6:
    نبیلیم شاید ..خخخخ......ج من منفی به مورد دو اگه همون مورد یک باشه.....ای وای ترکیدم....دیگه نبود؟من نظر گهربار بدم.....
    نخیر مورد یک و دو یکی بودن مورد یک جوونتر بید دومی الان
    مورد سه رو هم من نمیگم ک بقیه میگن خخخخخخخخخ بمن چه:bunnyearsmiley:
    اخی هنگولیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن مورد یک ودو باهم خیلی فرق دارن...من مورد یک رو پسند کردم.....مورد سه هم خوب میباشد ولی اصن شبیه نیستین...دخمل تهرونی ..خخخخ...بیا بقلم....
    نع من فعلا اینارو خریدم تا بعد مدل جدید بیاید بگیرم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    خخخخخخخخ منم قروقاطی اهنگ میگوشم .......... خخخخخ الانم چایی داریم ههه
    ماشیناشووووووووو......خخخ....من همون سانتافه میخام.....ماشین گرون نمیخام ......
    سلوممممممممممممممممممم چطوری؟شهره میگوشمممممممممممممممممممممممم جات خالی خوابگاه بودیم الانا میرسیدممممممممممم...شماها هم چایی میخوردین به من نمیدادین خخخخخخخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا