sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• زهرماررررررررررر خخخخخخخخخخخخخخخخ مثلا فامیلیما چطور سنخیتی نداریم هههههههه:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    خخخخخخخخخخخخخخخخ باشع حتما میگم ...چاق نشده عسکشو بدگرفتن خخخخخخخخخ
    نه اصلن با مورد 3 هیچ گونه سنخیتی نداری ...اون تافته جدا بافته میباشد ...خودت را به ان نچسبان:25r30wi:
    اخه مورد یک ودو خیلی فرق داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟بگو برگرده 20سالگیش....الان چاق شده بود....نپسندیدمش.................خخخخ......
    با مورد سه در طرز نگاه و چشماها یکم شبیه میباشیم خخخخ
    خخخخخخخخخخخخخخ چرا یه نفر بیدن در مورد اول تازه در اوان 20سالگی و مورد دوم همین الان

دیدی چه خوشمله .... پوستش ذاتا اونجوریه کلا همه بچه هاش اونجورین ب مامانشون رفتن
    تمومید؟مورد یک ودو یک نفر نبودن که؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای مورد سه چقدر خوشگل بید؟خخخخخخخخخخخخخخخخ...

اوتان جینان....خخخخخخخخخخخخ
    بیلمیرم....ماشالله اخلاق رفتار پسرونه زده بالا....عوض اینکه مثل دخمل باشم مثل پسرا م....باشه هی رفرش میکنم....خخخخ....
    ارع والا..........گوشیم قاط زده بود الان درس شد حواست باشه هه
    دکتورا چیه ول کن بابا .......... خخخخخخخخخخخخ
    مگه دنبالت کرده بودن تن تن حرف میزدی
    اره من گفتم دیگه پیرم شده بود....براش استین بالا نزدیم......خخخخ....چی شدش پس؟
    اخی یاد دیوید افتادم لاقر شده بود:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    وی ....نرو تو غار سال بعد دکترا قبول نشی میشی مثل الان من هاااااااااااااا....راستی دکی گفت کارت چیه؟منم عوض اینکه بگم دانشجو...بلند گفتم بیکاررررررر...مامانم اینقدر خندیددددددددددددد...میگه هانی خیلی تند تند حرف میزنی اصلن یکم اروم حف بزن متین....انگار دکی رو میخاستی بزنی...خخخخ....میگم من باشارسیدیم این حال وروزم نبود...خخخخخخخخخخخ
    کنکورتو بدی میشی پرنده آزاد.....ببینم کوجاها میخای پرواز کنی:bunnyearsmiley:

فعلا خودم غوصیه باتمیشام هیشکسیه گورمورم خبریم یوخدی ...رفتم تو غار تنهایی
    پارسال به نیک گفتم گفت برو...گفتم اوتانماخ میکنم ...براش توضیح دادم دیدم خود دکی گفت میچسبه ....گفتم اره.......

خخخ....اره ...بیرونم نمیتونم زیاد برم....

زندونی ام....

ولی بعد امتحان میرم گردش...بیرون....خخخخ...ترکیدم یک ساله تو خونه موندم....

عموجان نینیر؟

الان کنگر باز مقاله داده بیرون....
    خخخخخخخخخ خانوادگی رفتین تو خط رژیم.....من میل نداشته باشم بزور تو گلوم میریزن:sdasdasd:
    بهت اس دادم گوشیتو ببین
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا