N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فدایی داری عزییییزم:heart:اصلا تو که باید حرف بزنی گفتم که من عاشق حرف زدنتم :smilies-azardl (113
    اوه روز زنو میگفتی ؟از تو هم مبارک عزیزم:rose:
    وووی مرسی نالی گلیییییی تو هم ماهی:)
    حالا که فک میکنم دوتا خورشید که اصن نمیگنجن ارع دوتا خورشیدیم ماع:black_eyed:
    خخخخ پس تو هم فهمیدی من خیلی جلو صحنه نمیام ادم متواضعیم دگه:)) از یه سری حرفا که خیلی لجم میگیره که فقط ندونسته وبدون اطلاع صحبت میکنن و بعدم بقیه رو محکوم میکنن که تو سواد کافیو نداری ولی تجربه بهم ثابت کرده بحث با یه عده ای به هیچ عنوان فایده ای نداره جز خسته کردن خودت چون منطقشون فقط خودشونن و چن نفر آدم دور وبرشون برا همین معمولا تو این جور جاها اگر چه شاید خیلی حرف واسه گفتن باشه ولی به نظرم سکوت بهتر از گفتنه:))
    عه مگه ما عیدو بهم تبریک نگفتیم؟فدایی داری عزیییزم عید تو هم ممالک خوشگل خانوم
    اره بابا دخدر خوبیع فقط نه من عادت دارم به تک بودن:motat: سختم شده خواهر :))اینکع میگن دوشیر در یک اقلیم نگنجد خلاصه منظورش ما بودیم گفتم درجریان باشی :tonguesmiley:
    نه میدونی من کلا ادم ادم صریحی نیستم ینی صراحت کلام اونو ندارمم واسه همین گفتم:):)
    چن بار خواستم تو اون تاپیک پست بذارم گفتم بیخیال بابا تنت سلامت پست میخوای چیکار:)
    اوه اره ناری دیدیش؟:|
    اوه من اینجوری پست نمیذارم کلا:)
    خودمم با خودم اشتباهش گرفتم :|
    بار اولی که پست گذاشته بود نیم ساعت داشتم فک میکردم بسم الله من کی این پستو گذاشتم:|
    خلاصه اینکه عاقا من تکذیب میکنم این من نیستم :|
    پس چی؟...مام دل داریما... تنگ میشه ...

فقط ابزار برای ابراز ندارم
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    سلام ناموس...خخخ...عسک خوردنی بود؟خخخخخخ....غذاتم رزرو کن....دیروز یادم رفت تو پروفت بنویسم...:p
    سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم / ولی دل به پاییز نسپرده ایم
    چو گلدان خالی، لب پنجره / پر از خاطرات ترک خورده ایم
    اگر داغ دل بود، ما دیده ایم / اگر خون دل بود، ما خورده ایم
    دلی سر بلند و سری سر به زیر/ از این دست عمری به سر برده ایم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا