amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام اميررضا جان .بلا دوره ..ايشاا...زودتر خوب بشى ..آره واقعا همه را درگير کرده استراحت کن تا زود خوب بشى
    بابا من به این مظلومی :sdasdasd: چرا اینقده علیه من توطئه میکنید آخه :smilies-azardl (12)
    باید خدمتون عرض بنمایم من از امروز استارتو زدم و 1 ساعت درس خوندم مگه من مثل شما تنبلم :smiliess (7):
    حالا یه سرما خوردی چه خبرته اینقده شلوغش میکنی هیچیت نمیشه ناز الکی نکن
    ای بابااااااااااا...
    عکست کووووو؟؟؟؟!!!!!!!!!! تازه می خواستم دس زن داداشو بگیرم بیارم اینجا ببینه هاااااااا... :(
    حالا بیا و از این مودا دربیا :tsimuzpzwoap1t9y3o7 بشینیم بدرسیم...دیگه تفریح و این چیزا بسه...
    من ب عنوان پیشکسوت د راین امر خطیر میگم ک دیگه باید استارت زد!:riz277:ولی حالا زیادم لازم نیس با سرعت گاز بدی..
    آهسته و پیوسته... ;):bunnyearsmiley:
    میبینم که از درد دوری عشقت معتاد هم شدی :25r30wi:
    چقدر بت گفتم عاشقی خطرناکه
    حالا چطوری به اغوش گرم خانواده برت گردونیم آخه :sdasdasd:
    معتـــــــــــــــــــــــــــــتاد عاشــــــــــــــــــــــــــــــــــق :smiliess (8):
    برادر زنده ای ؟ اگه هستی یه ابراز وجو کن :25r30wi:
    سلام
    ممنونم،ان شاء الله سال92 با لیلی و نگار میریم ارشد واسمون دعا کن.......

پس اونجور که بوش میاد قراره داماد بشی چون داری علایم بالینی شو نشون میدی

خوش به حال زن داداشمون....تبریک میگم...خوشبخت باشید:rose:
    ااااااااااااااااااااااواااااااااااااااااااااااااااااااا پس عکست کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم گرفته بود اومده بودم یکم بخندم :25r30wi:
    دکی عکستو بذار تازه داشت خوش میگذشت :p
    راستی بذار یه ضدحال بهت بزنم بعد برم :
    رتبه ات چند شد احیانا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):
    سلام داداشی....خوبی؟ ممنونم ،منم دارم واسه کنکور ارشد سال آینده میخونم....عکسا هم ،قابل شما رو نداره....اینجا چه خبره !؟عروسی هم راه انداختید......خوشبخت باشید.....الان حس مبکنم وقتی اینارو میخونی جه حسی داری و از خنده روده بر شدی......واقعا دوستای نازی داری،خدا حفظشون کنه....موفق باشی
    خــــــــــــب... خبرها حاکی از اونه ک شما نه تنها 11 روووووووووز در دهات ما خوش گذروندین بلکه عاااااشق ی هم ولایتی هم شدین!
    ایشالا ب سلامتــــــــی... میگم زن داداشو بسپارین ب من...خودم براتون تحقیقات گسترده انجام میدم... ^_^
    ینی ی درصد احتمال بده من بذارم وا3 خواستگاریه هم ولایتیم ی دسته علف هرز ببری!!!! (آیکون چپ چپ نگا کردن!)
    خوبه هنو ب دنیا نیومده و واسش قلب میذاری! :25r30wi: دیگه لو دادی خودتو!هیچ رقمه هم نمی تونی درستش کنی...
    10 سااااااال؟؟؟؟ ینی می خوای رکورد عمومو بزنی؟؟؟ :))))))))))))
    ویداااااااااا منو نگار راس میگیم...تا نباشد چیزکی لیلی و نگار نگویند چیزهااااااا :smilies-azardl (113
    بسه دیگه برید سراغ درس و مشختون... :))
    ای بابا.......
    ی لحظه اومدم تو پروفت فک کردم اشتباه شده!!!!!! (o_O) داشتم برمی گشتم!ک.......
    مروری بر پیام های چرت نگار نشون داد ک آدرس درس بوده.... :)))))))))))))))))
    سلام آقاهه... :sarma:
    چرا من همیشه فک می کردم باید کچل باشی ؟؟؟!!!! :21: تازه ی چیزای دیگه هم فک می کردم ;)
    منو ویدا همش دنبال خوش گذرونی هستیم؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :New (6): ویدایی یادت باشه ی سری واقعیت هایی رو درباره ی امیر رضا خان ب زن داداش بگیم! ;)
    بعد اونوقت منو نگارو دعوت نمی کنی؟؟؟؟؟؟!!!!!!! (آیکون چپ چپ نگا کردن!)چون باید وا3 ارشد بخونیم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
    ینی همین امسال ب سلامتی؟؟؟ :smiliess (8): هه...لو دادین خودتونو........ :)))))))))))))))))))
    ویدا سعی کن همون جا تنها بمونی چون فک کن اونی ک ماها رو یونیه تهران قبول کنه باید اشهد اون 50 تومنی بزرگه رو خونده باشه ... :))))))))))))))))))
    سلام به آقا امیررضا...خوفی؟چیکارا میکنی؟نیستی!تبریک میگم دانشگاه هم قبول شدی،خیلی خوشحال شدم......واقعا که استحقاقشو داشتی داداش گلم.....برات آرزوی موفقیت میکنم
    ایشالله سال دیگه با نگار و لیلی و آذر میاید اینجا یه اکیپ توپ تشکیل میدیم فقط توپ بخونید هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    تهرانم بد نیست نه هنوز دلم تنگ نشده واسه خونه پوستم کلفته تجربه 4 ساله دارم اینجام همه چی خوبه
    نه کلی هم قیافت اکی هست به نظر من.ایشالله چشم به جمال زن دادشم روشن شه...................
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا