vb2
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• Mamnon misham age shomareye tamaseto dar ekhtiaram bezari ghol midam khili mozahemet nasham .
    Emailam:nini_didi_1367@yahoo.com
    Salam m30 lotf mikoni mikham bedonam u key on mishi betonam soal beporsam ya age jesarat nabashe bahat tamas begiram
    to in azmoni ke dadamo mardod shodam darsadam inan:
    Janin shenasi 77%
    nozadan 66%
    bardari va zanan44%
    dakheli va jarahi64%
    behdasht43%
    zaban 4%
    aval in ke mikham nazareto dar morede darsadam begi bad begi chikar konam dar morede zabano behdasht khili moshkel daram asan manbae khobi nadaram mikham bedonam u az che manabei estefade kardi ?bazam az lotfet mamno
    در دنیا دو چیز از همه زیباتر است؛ آسمان پرستاره و وجدان آسوده. ایمانوئل كانت
    در دنیا دو چیز از همه زیباتر است؛ آسمان پرستاره و وجدان آسوده. ایمانوئل كانت
    salam vida jon khoshhalam ke ghabol shodi va tabrik migam ishala ke phd ghabol mishi rastesh man emsal sale avame ke sherkat kardam va ghabol nashodam mikham komakam koni albate age vaghteto nemigiram
    من کاری ندارم ک...
    خو گفتم زن داداش همشهری دراومده!ی سری تحقیقاتی کنیم وا3 داداشمون،بعدم خوشال شدیم ک ی عروسی افتادیم :4d564ad6:
    ولی طرف تکذیب می کنه!!!!! :shocked:
    ویدا باور نکن مدارکش موجوده :25r30wi: ملت چ جوری رد گم می کنن!!!!!!!!! ب من باشه کنکور میدم:25r30wi:
    خوب شد اومدم دیدم ک بعضیا میان پشت سرمون غیبت می کنناااااااا...خجالتم خوب چیزیه :mad_majidonline:
    والا زن داداشو دیدین سلام منم برسونین این لیلیو نگار که حرف تو دهن من میذارن:smiliess (3):

بمن باشه کنکور میدم اینا میخان رقیبارو کم کنن میان قضیه عشقو مطرح میکنن تا من عقب بکشم:riz303:
    11 روز تهران بودم تازه برگشتم ....کم کم میخام استارتو بزنم به امید خدااااا

تو چطوری؟؟؟؟خوش میگذره ولایت تهران؟؟؟؟دلت که تنگ خونه نشده؟
    بابا3....................
    منظورم اون 3 نه ها این 3
    مبارکه......سلام ..چطوری دکتر جون؟؟؟؟؟؟؟حالا تصور شما چه جوری بود؟؟؟؟خدا رحم کنه اون نگار آتیش پاره چه خواهد گفت؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    ممنون تو خوبی؟ دانشگاه تهران خوبه؟
    ویدا جان یه تبریک جانانه بابت تک رقمی شدنت...واقعا گل کاشتیییییییییییی:28:
    پس حسابی داره خوش میگذره دانشگاه.عالیهههههه:28:
    عین روز برام روشن بود که رتبه اولی...
    این قولو کی باید عملی کنیم؟؟!!
    وسط هال خوبه که مبارک باشه
    منم خونه گرفتم ویدا
    سلام.خوبی ویدا؟دانشگاه چطوره؟خوابگاه نیستم.اینجا همه چیز خوبه.نه همه چی البته ولی میگذره دیگه.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا