هانیه 2015-03-16 با کی خصوصی میحرفی جلو چش من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اینقدر بیغیرتم تو به کسی جز من خصوصی یمیحرفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کی خصوصی میحرفی جلو چش من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اینقدر بیغیرتم تو به کسی جز من خصوصی یمیحرفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
varia 2015-03-15 سلام ناروین باجی. کفون؟ اعصاب معصابون قاطیشیبدیها! بیخیال بابا. تازه ایلی گلجکدن تبریک دییرم. :rose:
N@RVIN 2015-03-14 براکاری بسته بودم موفقیت حاصل شد دوباره فعلا باز کردم علی آقا شما که همه جارو بستی تازه صد قفله هم کردی ای بابا ممنونم ولی پستهام هم خوب بودنا:black_eyed:
براکاری بسته بودم موفقیت حاصل شد دوباره فعلا باز کردم علی آقا شما که همه جارو بستی تازه صد قفله هم کردی ای بابا ممنونم ولی پستهام هم خوب بودنا:black_eyed:
shayna 2015-03-13 سلامت باشی عزیزمممم...مرسی نازنینـــــــــــــــــــــممم...شمام همینطووووور...:thanks::rose::28: فدای دل مهربونت خانومی...
سلامت باشی عزیزمممم...مرسی نازنینـــــــــــــــــــــممم...شمام همینطووووور...:thanks::rose::28: فدای دل مهربونت خانومی...
shayna 2015-03-13 سلام عزیــــــزم...قربووونت خانومی...:heart::heart: عجب به جمال شما 40): مدتیه سرکار میرم,فرصت نمیکنم بیام انجمن حالا کارا سبکتر شده...خیلی دلتنگ بودم دیگه نتونستم طاقت بیارم!! خواهش میکنم چشمات قشنگ میبینن ناروین جان...:28:
سلام عزیــــــزم...قربووونت خانومی...:heart::heart: عجب به جمال شما 40): مدتیه سرکار میرم,فرصت نمیکنم بیام انجمن حالا کارا سبکتر شده...خیلی دلتنگ بودم دیگه نتونستم طاقت بیارم!! خواهش میکنم چشمات قشنگ میبینن ناروین جان...:28:
mohana 2015-03-12 و خدا خوش قول است وهمیشه هر سال سر ساعت سر آن ثانیه هایی که پر از حادثه ی تازگی است وعده کردست که باز حال مارا متحول بکند....
و خدا خوش قول است وهمیشه هر سال سر ساعت سر آن ثانیه هایی که پر از حادثه ی تازگی است وعده کردست که باز حال مارا متحول بکند....
N@RVIN 2015-02-28 مهنا کاش در خونت باز بود .ممنون عزیزدلم فدایی داری . خیلیم خوبه دیر چیه ) اوهوم پز پز من هم روزی بچه های خوبم . خیلی خوشحالم کردی مخصوصا با شکلک حوت
مهنا کاش در خونت باز بود .ممنون عزیزدلم فدایی داری . خیلیم خوبه دیر چیه ) اوهوم پز پز من هم روزی بچه های خوبم . خیلی خوشحالم کردی مخصوصا با شکلک حوت
mohana 2015-02-28 سلاااام ناری جان خوبی؟؟؟؟ با اینکه دیره ولی ... تولدت مبااااااااااااااااارک:thanks: تولد تو و واریا و مینا هر سه 7 اسفند..چ قشنگ همیشه سلامت باشی و سربلند،مهربون[IMG]
سلاااام ناری جان خوبی؟؟؟؟ با اینکه دیره ولی ... تولدت مبااااااااااااااااارک:thanks: تولد تو و واریا و مینا هر سه 7 اسفند..چ قشنگ همیشه سلامت باشی و سربلند،مهربون[IMG]
hebe.nurse 2015-02-25 ناری تولدت مبارک دختر اسفندی :28: الان متوجه منظورت شدم. اره یکم شک برانگیزه خب.......