H H hoorsa 2012-10-11 ممنون...انشالله شمام موفق باشی مهسا خانوم اونو اونجا نوشتم چرا ؟!تو صفحه خودم نوشتم جوابتو
mikhak s 2012-10-10 منم هر شب ميام ولي يواشكييييييييييي:smiliess (3): آره عزيزم تموم شد خدا روشكر:riz304: قابل نداره عكسه بدم خدمت شما؟
منم هر شب ميام ولي يواشكييييييييييي:smiliess (3): آره عزيزم تموم شد خدا روشكر:riz304: قابل نداره عكسه بدم خدمت شما؟
n.b.m 2012-10-07 سلام مهسا جونم، مرسی دوست خوبم، آره عزیزم همه چی حل شد ولی بازم برام دعا کن دوست مهربونم... دوست دارم خیلییییییییی زیاد.......
سلام مهسا جونم، مرسی دوست خوبم، آره عزیزم همه چی حل شد ولی بازم برام دعا کن دوست مهربونم... دوست دارم خیلییییییییی زیاد.......
n.b.m 2012-10-07 گذر تك تك این ثانیه های سپری گشته ی عمـــــــــــــــــرم، به قدیمی شدن دوستیت می ارزد .
mikhak s 2012-10-05 اي پرنده از بلندي ها نترس، پربگيرو سر نشين باد باش،* جاي اينكه دام را ويران كني فكر اهلي كردن صياد باش...
اي پرنده از بلندي ها نترس، پربگيرو سر نشين باد باش،* جاي اينكه دام را ويران كني فكر اهلي كردن صياد باش...
n.b.m 2012-10-05 سلام عزیز دلم. خوبی؟ آره مهسایی یه خبر خوب شنیدم ولی هنوز یه خبر دیگه مونده که منتظر شنیدنشم برام دعا کن!!! مهسا جونم مرسی که به یادمی :rose:
سلام عزیز دلم. خوبی؟ آره مهسایی یه خبر خوب شنیدم ولی هنوز یه خبر دیگه مونده که منتظر شنیدنشم برام دعا کن!!! مهسا جونم مرسی که به یادمی :rose:
pariya 2012-10-05 عزیزم سلام.. ما باید هر اتفاقی بیفته یخونیم..اصم امیدتو از دست نده گلم/خوب بخون ایشالله خدا هم خودش کمکمون میکنه.. کنار درسای دانشگاهت اینارم بخون..پیوسته بخونی میبینی همه چی خوبه توکلتم هیچوقت از دست نده گلم
عزیزم سلام.. ما باید هر اتفاقی بیفته یخونیم..اصم امیدتو از دست نده گلم/خوب بخون ایشالله خدا هم خودش کمکمون میکنه.. کنار درسای دانشگاهت اینارم بخون..پیوسته بخونی میبینی همه چی خوبه توکلتم هیچوقت از دست نده گلم
pariya 2012-10-04 سلااااااااام عزیزم.. منم خوبم /شما خوبی؟ درسا خوب پیش میره ایشالله؟ منم میخونم ولی خیلی راضی نیستم بخدا فقط باید خدا کمکمووون کنه توکل بر خدا..
سلااااااااام عزیزم.. منم خوبم /شما خوبی؟ درسا خوب پیش میره ایشالله؟ منم میخونم ولی خیلی راضی نیستم بخدا فقط باید خدا کمکمووون کنه توکل بر خدا..