هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شدیدا دل گرفتگی بر من عارض شد یک هویی....شماره امو دارین اس بدین ندارین هم برام پیام بازدیید کننده بفرستین روح وروانم عوض شه...
    خخخخخخخخخ اره شما عزیز دلی . ممنونم بابت امتیاز:heart::rose:
    لبخند رو ببین؟خخخخ...
    سرم شدید درد میکنه ...فشارم افتاده ابلالو خشک خوردم کلی
    وییییییییییییییییی؟من که گفتم بهت میامممممممممممممممممم....خخخخ...انجمن هکیده شده؟
    حیف عمو اینجاس نمیتونم بکشمت:thumbsdownsmileyani
    :thumbsdownsmileyani

من دوهدور نمیشم:smilies-azardl (12)
    برو دیگه برنگرد من اگه میام بخاطر اینه کارم با نته .. برو دیگه اینورا نبینمت یاااالا .. فعلا
    من دیگه برم کلی درس دارم ...من مثل یک کوه حمایتت میکنم غمت نباشه گلم ..ناموس فعلن
    خخخ چه به زندگی امیدواری .. من چشم اندازم تا اخر هفته ی بعده فقط ههه
    نه من میام عروسیت

بعدش هم تو میای عروسیم ....

بعدش سانی دوکتور شد میریم عروسیش :25r30wi:
    خخخ اره بنظرم اخرش هم بهم نمی رسیم ..مث لیلی و مجنون در فاق هم می میریم :25r30wi:
    همه پیشمن خخ ولی هوچکی قستی از کارامو و زندگیمو هندل نمیکنه اینکه نشد ..اقا تصمیم گفتم همراهای بی اجر و قرب از زندگیم بذارم کنار ههه ...هانی مراقب باش تو طرحم شامل نباشی:25r30wi:جور کن دیگه این ارشدتو ..حداق ببینمت اییییش.. دقت کردی اصن قسمت نبوده ما همو ببینیم .. همش مث فیلم هندیا یجوری شده لحظع اخر بهم خورده :)
    من که پیشت عزیزم ...همه چی حل میشه ناموس یکم صبر کن ارشدم جور شه...خخخ...:4d564ad6:
    خخخ امروز با استادم جوری حرف زدم برگشته میگه صدات گرفته استرس نداشته باش الان چک لیستوبرات میفرستم تو نمره کاملو گرفتی بهت قول میدم :25r30wi: هانی خسته ام از زندگی .این چه زندگیه ! امسالم تموم شد من به هیچ جا نرسیدم!!!!!! .لینکو بذار دوباره میذارم
    دانلود فایل Morteza_Pashaei_-_Kojaei_(128).mp3
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا