هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ناموس استرس چیه؟

میری اونجا فک میکنی همه اشونو گوسفندن(با عرض معذرت)بعد راحتی عرایضت رو ایراد میکنی به همین سادگی...
    هانیه از شدت استرس سر شدم ..منو نیشگون بگیر . من الان کجام؟ میگن گویا 93 داره تموم میشه ؟ سال داره نو میشه ؟ ینی الان اسفنده:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (15)::25r30wi::sadsmiley:
    باشه این دفعه رو می بخشم :motat:

این سانی کیه که می خواد آبجیمون رو بکشه ؟!!! مگه الکیه ؟
    هانی من برم کلی کار دارم...عصری بیا سر کوچه ... موتورتم بیار بریم خفت گیری
    عه وا خاک عالم....هانی.... ردمونو زدن

آقا اجازه ... این منو اغفال کرد... من نبودم
    من بد بخت و بگو... هر چی داشتم و نداشتم... دیروز گم و گور کردم... کیفم و نمیدونم کدوم گوری انداختم

اگه بود کلی جلو میوفتادیم
    باشه بابا... من ماکس میزنم میام :ph34r-smiley:

هانی... بیا اول بریم سراغ دکترا... اونا وضعشون خوبه... این نایک چرا نمیاد انجمن؟ خبرشو نداری؟ فک کنم خیلی پول داره
    عه میخای آز بزنی؟..

خخخ خوب پس بیا دوتایی بریم زور گیری
    هههه هانی تو کی تموم کنی حق سکوت گرفتنو..

ببین من الان اومدم پیجت...خودت پ خ هستی ...
    هانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    (جیغ بنفش بود) وخامت اوضاع رو بیاب و بدون برای چیه:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
    اولش گفتم کار دارم تونستم بیام خبرت میکنم یواشکی باز اومدی اینجا
    دومشم ک خودت میدونیییییییییییییییییییییییییییییییی..........................
    ادرس اپلود رو بگذارین لدفن ..یک عسک بگذارم بخندیم بعدش پاک کنم
    خخخخ خودم حدس زدم با اون ور پریده ای ... خخخ ..باشه دیگه نمیزنمش :))))) بخشیدمش به بزرگی خودم:4d564ad6:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا