هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آخه ناپیدایی علی آقو نمیدیدم که :dadad4:خخخ اوهوم شکر :)))

هانیه من رفتم . اما یادت باشه هر کی منو به حساب نیاورد رو باید دعوا کنی مثلا تو آقا بالا سر مایی خخ

فعلا
    عه وا
    اقا گلچین تازه فوتبالم هم میبینیم....یک دوست داشتم موقع بازی تراختور اینقدر های چوی میکردا...یکبارم تراختور بازی داشت سر کلاص فیزیک با رادیو گوش میدادیم اینقدر همه کلاص ساکت بودن...گل زدن یک دفعه کل کلاص رفت رو هوا...نگو بقیه دخترا هم میگوشن ..خخخ...

تازه من زیاد علاقه ندارم والیبال میدوستم میبینم ....دوستام این لیگ خارجی ها رو میبینن...سر پنالتی وگل دعواست...ورژن های دخترانه عادل فردوسی پور...خخخ...:thumbsupsmileyanim::riz481::14:
    خخخخخ دیونه آقا من و تو باهم نمی سازیم دچار اور دوز میشیم با این ویژگیهای داعشی . من از همین الان نگران آینده اون طفل بدبختی هستم که قراره با اجازه بزرگترا مامانش باشم هانی پوکیده نشی. :((( آخی درس یادم افتاد :(

عه وا سلوم آتیش و آقا گلچین
    خخخ. شماها چقد باحالید! مثه پسرا میحرفید! خخخ
    ممنون هانیه خانم. بله دیدم پیامتونو :rose:
    سلام عشقم
    چشم الان متنتو واسش میفرسم
    جوابشو واست میزارم گلم
    بوووووووس
    پسر بودم زنم باید روبند مینداخت از خونه هم نمیرفت بیرون خخخخ...ولی چون بانو شدم مردا باید چشماشونو ببندن من از جایی رد میشم ...خخخخ:p
    خخخ آرمان دیگه نمی شناسیش .. آرمان خودمون :))))) ..این غیرتی بودن تو منو کشته به کلماتم غیرت میورزی:25r30wi: ...یه ورژن از تو :))))
    ها؟:21::21::21:ارمان کیه ناری؟هان؟////////گفتم ارمانننننننننن کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟:21:
    به من ربطی نداره میفهمی نداره خخ:25r30wi:. اره حالا از ملت انتظار بیهوده ست این مورد شوخی بود . ولی در کل مرد خانواده باید یادش بمونه مگه دست خودشه ...این بود آرمانهای ما ؟:riz481:
    ناری مساله اس نیس ...کلن یاد مردا نمیمونه که این چیزا باجی...خخخخ:thumbsupsmileyanim:
    خب دیگه ینی چقد مگه وقت آدمو می گیره وااالا. هانی بدجوری اخلاقام داره تغییر میکنه . آقا دچار بد آموزی شدم خخ نمونش همین من قبلا خیلی گذشت داشتما. مامانم میگه دستاوردهامونو داری به باد میدی . قراره یه مدت تو خونمون بدون نت زندانی بشم ینی برم کمپ خخ
    ناری برا همه چی وقت داره یعنی چی؟

خخخ...هان...(موخام مبلغ دیر کرد رو بالاتر ببرم...)
    خخخخ نخیر دیگه قبول ندارم اره جون خودش برا همه چی وقت داره برا من وقت نداره ایییش ..میزنم داغونت میکنما جلو من دفاع نامرتارو نکن . هانی این هفته پیش دفاع دارم هفته بعد سمینار .اونم چه سمیناری خخ ..هیچی بدبختی داره جلو چشام رژه میره منم دیگه سر شدم بهش میخندم :)))) علم امونمو بریده در کل خخخ .. من دنبال یه ورژن از تو هستم . صاحب اصلیش فک کنم تو جنگی چیزی از دست رفته همون تو ولم نکنی من راضیم :riz481:
    ناری این هفته وهفته بعد چرا درجهنمی هان؟؟؟؟؟/

راستشو بگو الچی داری؟من تحملشو دارم...به هرحال تو وعشق تو امانتی است در دست من که باید به صاحب اصلیش بدم...خخخخ....کمرم شکست ...
    ناری بیا اینم تقدیم به خودمون...خخخخ....

بابک جهانبخش

من دوست دارم صداشو مخصوصا این اهنگشو ...با صدای بلند درحال گوش دادن هستیم ...خخخخ
    نه بابا ناری اینجوری نگو....خیلی کار میکنه خیلی.. واسه همونه ....اصن بهتر...دیر کرد تولدتو ازش میگیریم ....خخخخخخخخخخخ///:25r30wi:
    بابک جهانبخش

تقدیم به خودم ...در حال کار کردن ...خخخخخ.....هانیه جان عزیز دل ای مهربان ای نازنین دوستت میدارم...خخخ..:tonguesmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا