هانیه 2015-02-27 عسک لریمیزع باخیردیم...نات هاید اولوب..خخخ..نسملنن نخبر..عرجدی تلفن زاد باغلاندی....محمدغیرتی دی یانی؟
عسک لریمیزع باخیردیم...نات هاید اولوب..خخخ..نسملنن نخبر..عرجدی تلفن زاد باغلاندی....محمدغیرتی دی یانی؟
sane 2015-02-27 خخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی اورین چیرپینیر هههههههههههههههههههه بهت نمیاد این حرفا:25r30wi: فکر الیسن من او زمان عروس اولاجام:rolleyessmileyanim:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی اورین چیرپینیر هههههههههههههههههههه بهت نمیاد این حرفا:25r30wi: فکر الیسن من او زمان عروس اولاجام:rolleyessmileyanim:
هانیه 2015-02-27 سمانه نینیر...اوریم اونادا چیرپینر...11دع امتحانی وار..ایستمیرم مزاحم اولام بلسینع...سن دع اوبیسی ایل 11دع جورم نینیسن...منیم بالالاریمین خالاسی دوهتور اولاجاخ یا یوخ؟خخخ...
سمانه نینیر...اوریم اونادا چیرپینر...11دع امتحانی وار..ایستمیرم مزاحم اولام بلسینع...سن دع اوبیسی ایل 11دع جورم نینیسن...منیم بالالاریمین خالاسی دوهتور اولاجاخ یا یوخ؟خخخ...
هانیه 2015-02-27 مام دیردیم سانی ان کیف وباشماخینان خوشم جلیب؟میگه اااااااااجدی؟چه شکلی بود میرفتین میخریدین دا...گفتم نگفتی ناهار خونه باش...گفت از اون لحاط...خخخخ...
مام دیردیم سانی ان کیف وباشماخینان خوشم جلیب؟میگه اااااااااجدی؟چه شکلی بود میرفتین میخریدین دا...گفتم نگفتی ناهار خونه باش...گفت از اون لحاط...خخخخ...
sane 2015-02-27 هش بابا عمودا گلیر گدیر بیر سوز دییر ....... سمانه دن سوروش اوگون نجور ضایع اولوب اولموشدیم گولمحدن هههه
هش بابا عمودا گلیر گدیر بیر سوز دییر ....... سمانه دن سوروش اوگون نجور ضایع اولوب اولموشدیم گولمحدن هههه
sane 2015-02-27 من نمازیمی گیلمیشام ناهاریم گالیر...... عیبی یوخ الان فوکوس چوخ درس اوستونده کیک خاراب اولوب انشالا بعد کنکور کیک پیشیر گتی باهم ییاخ خخخخخخ
من نمازیمی گیلمیشام ناهاریم گالیر...... عیبی یوخ الان فوکوس چوخ درس اوستونده کیک خاراب اولوب انشالا بعد کنکور کیک پیشیر گتی باهم ییاخ خخخخخخ
هانیه 2015-02-27 منیم دع اوریم برات بیر زره اولموشدی...بیراز دان سورا ناهارینان نماز جرح جدم....خخخ....اونان سورا بیر ایکی ساعات وقتیم واردی....سورا تزشدن تبعید...کیک پیشیردیم..قشح اولمادی...خخخ..پیس دع دیر..ولی یای دا چیلارا چیخماز....
منیم دع اوریم برات بیر زره اولموشدی...بیراز دان سورا ناهارینان نماز جرح جدم....خخخ....اونان سورا بیر ایکی ساعات وقتیم واردی....سورا تزشدن تبعید...کیک پیشیردیم..قشح اولمادی...خخخ..پیس دع دیر..ولی یای دا چیلارا چیخماز....
sane 2015-02-27 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم هانی جونم دلم برات کلی تنگولیده بود:heart:
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم هانی جونم دلم برات کلی تنگولیده بود:heart:
هانیه 2015-02-27 سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم منیم عشقیممممممممممممممممممممممم....
شفق بانو 2015-02-27 خواهش میکنم عزیزم نوش جان مرسی گلم .انشالله روزی و شادی شما :28: قربانت دختر موطلایی خودم
شفق بانو 2015-02-27 سلام عزیزدلم .دختر موطلایی خودم . شرمنده وقتی پیام دادی من رفته بودم :28: به روی چشم . برای شما هم میارم عزیزم مگه من چندتا دخترموطلایی شیرین دارم ؟ یه دونه دردونه بفرمایید نوش جان (سانی هانی دوقلوهای انجمنی [IMG] بفرمایید [IMG]
سلام عزیزدلم .دختر موطلایی خودم . شرمنده وقتی پیام دادی من رفته بودم :28: به روی چشم . برای شما هم میارم عزیزم مگه من چندتا دخترموطلایی شیرین دارم ؟ یه دونه دردونه بفرمایید نوش جان (سانی هانی دوقلوهای انجمنی [IMG] بفرمایید [IMG]