sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هن یاخجیدی ولی چون من نوشابه دوست نمیدارم دلستر ایچرم:25r30wi:
    عسک لریمیزع باخیردیم...نات هاید اولوب..خخخ..نسملنن نخبر..عرجدی تلفن زاد باغلاندی....محمدغیرتی دی یانی؟
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی اورین چیرپینیر هههههههههههههههههههه بهت نمیاد این حرفا:25r30wi:
    فکر الیسن من او زمان عروس اولاجام:rolleyessmileyanim:
    سمانه نینیر...اوریم اونادا چیرپینر...11دع امتحانی وار..ایستمیرم مزاحم اولام بلسینع...سن دع اوبیسی ایل 11دع جورم نینیسن...منیم بالالاریمین خالاسی دوهتور اولاجاخ یا یوخ؟خخخ...
    هههههههههههه هانی گل بیرگون گده خریده:4d564ad6:
    سن من سمانه هورااااااااا
    مام دیردیم سانی ان کیف وباشماخینان خوشم جلیب؟میگه اااااااااجدی؟چه شکلی بود میرفتین میخریدین دا...گفتم نگفتی ناهار خونه باش...گفت از اون لحاط...خخخخ...
    هش بابا عمودا گلیر گدیر بیر سوز دییر ....... سمانه دن سوروش اوگون نجور ضایع اولوب اولموشدیم گولمحدن هههه
    من نمازیمی گیلمیشام ناهاریم گالیر...... عیبی یوخ الان فوکوس چوخ درس اوستونده کیک خاراب اولوب انشالا بعد کنکور کیک پیشیر گتی باهم ییاخ خخخخخخ
    عمولردن نخبر؟خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....هرسری من جلدیم یوخیدی..خخخخ...
    منیم دع اوریم برات بیر زره اولموشدی...بیراز دان سورا ناهارینان نماز جرح جدم....خخخ....اونان سورا بیر ایکی ساعات وقتیم واردی....سورا تزشدن تبعید...کیک پیشیردیم..قشح اولمادی...خخخ..پیس دع دیر..ولی یای دا چیلارا چیخماز....
    سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم هانی جونم دلم برات کلی تنگولیده بود:heart:
    سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم منیم عشقیممممممممممممممممممممممم....
    تصاویری جالب توجه که نشان می‌دهند انسانیت هنوز هم زنده است - زومیت
    البته سانی و هانی باید باهم عروس بشند .تک روی نمیشه هاااااااا

:riz304::4d564ad6:
    خواهش میکنم عزیزم

نوش جان

مرسی گلم .انشالله روزی و شادی شما :28:

قربانت دختر موطلایی خودم
    سلام عزیزدلم .دختر موطلایی خودم . شرمنده وقتی پیام دادی من رفته بودم :28:

به روی چشم . برای شما هم میارم عزیزم

مگه من چندتا دخترموطلایی شیرین دارم ؟ یه دونه دردونه

بفرمایید نوش جان (سانی هانی دوقلوهای انجمنی :)

بفرمایید

نع واقعا منو نمیبینی:65d6a5d6s:
    ایششششششششششش بر تو
    امدیم نبودید...شارز یوخ سوز چوخ...میرم باز اومدم میگم بهت....خخخخ...
    ایششششش من همیشه 20 میگیرم..... از میلاد بپرس
    من بیستم همیشه خخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا