پیچک
پسندها
282

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پادشاهی در زمستان به نگهبان گفت:

سردت نیست؟ گفت: عادت دارم

گفت: میگویم برات لباس گرم بیاورند ...

و فراموش کرد

صبح جنازه نگهبان را دیدند که روی دیوار نوشته بود:

به سرما عادت داشتم اما وعده لباس گرمت

مرا از پای درآورد ... !

" مواظب وعده هایمان باشیم "
    You will reap what you plant in your minds farm
    If you won’t be patient in the flow of river, every driftwood will be a huge problem for you
    بوشو ری
    خخخخخخخخ :25r30wi:

آره شیرینه، ولی یکم تقلیدش سخته. اونایی که تقلید می کنن لهجشون میشه شبیه لهجه شهرستان اردکان یزد :)) درست همون لهجه عمو پورنگ که وقتی میخواد یزدی حرف بزنه :tonguesmiley:
    خیلی زیبا :) :riz304: البته منم یخ کرده ام اینجا بسی سرده خونمونو میگم :black_eyed::p
    پیچی ترک عادت موجب مرض است!
    خیلی وقته دیگه سوال نمی پرسی، خوبی؟ سالمی؟؟
    اره امروز اتفاقا باهاش حرف زدم گفت ;) شنیدم که رخ نمودی شیطون
    اره دیگه خواهر اگه سلیقه داشته باشن که سراغ من نمیان:25r30wi: (الکی مثلا من دارم تعارف میکنم )... به چی دعوتم کنی تو که ایمیلمو داری
    سند زده شد . ثبت با اصل برابر است :a2d3::black_eyed:
    ببین از چه نعمتی محرومی .من هم عاشق اسم علی هستم هم حسین هم محمد .حالا نمیدونم آقامونم باید اسمش ترکیبی از این سه تا باشه :riz481:، اصن شرط ازدواجم همینه خخ حالا بیا ببین اسمش میشه شبپره:riz481:.یا اسم پسرم باید ترکیبی از این سه تا باشه.ما تو خانواده 4 تا حسین داریم .ولی محمد اولیشه :)
    نیست پیچی دختر خاله رو خیلی زیارت کردیم .حالا انشاله فرصت هست می بینیم :) اسمش محمد حسین وعکسشم میذارم برات .انقد کوچولو بود اولش سرش اندازه پرتقال بود:riz481:
    حالا البته کسیم منو دوس نداله ههه ..فری از حس دو نفره خخ !! ووی بچه خاله م که نارس ینی زود رس بدنیا اومد 8 ماهه نامرد انقد استرسمون داد تا قدم رنجه فرمود الان 2 ماهه س خدارو شکر .اتفاقا دیشبم مهمونی به افتخار عاااقا بود کلی نانای کردم :4d564ad6::black_eyed:ممنون عزیزم که یادت بود .راستی همیشه اون روز که خیلی بخاطرش ناراحت بودم و تو دلداریم دادی یادمه :):rose:
    عروس ؟ من ؟ کی ؟ کجا :riz481: نه بابا قصد ازدواجم کلهم دیگه نابود شده اصن به من امیدوار نباش دیگه ..خخ تازه فهمیدم میگن وقت ازد ندارم ینی چی !
    خودت خوبی؟ دلم برات تنگ شده لاکوووو
    زندگیم درگیرم کرده خواهر دعا کن خب برام :( چیز خور خخ که :| حس هفتمم کار داده دستم سیرم ننه سیر :smiliess (3)::ph34r-smiley:
    سلوم پیچنده ، آواتارو مرخص کردم فعلا حسش نیس.شایدم کلا :)
    دلم برات تنگیده
    برای روزای خوبمون که میمود هی داد میزدم پیچی
    دلش خیلی تنگه خیلی خیلی زیاد
    فدای جونت بشم من
    قسم نخور جونتو
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا