mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اولین سرمشق زندگیم فراموش نکردن انسان هایی ست ک:
    دوستشان دارم........ :(40):
    سلاااااااام دوس جونم...
    اواااااا... خیلی با هوشی ک با اون توضیحای چپر چلاغ من فمیدیاااااااا :)))))))
    اوهوم...ولی ب زودی می پیچونمشون و ی کم بیشتر میام... :whistle: :p
    فدااااااااااات شم.. :28:
    اگر کسی را دوست داری، به او بگو. زیرا قلبها

معمولاً با کلماتی که ناگفته می مانند، می شکنند..
    میخک جونم جمله ای که برام نوشتی خیلی خیلی قشنگ بود.نتونستم نگم.مرسییییی عزیزم:rose:
    هدف اصلی بشر ، احساس و تجربه لذت است. هدف آن است که در زندگی، احساس عشق و آرامش و لذت کنی. پس هرآنچه را که به تواحساس عشق و لذت می بخشد دنبال کن.رسالت واقعی تو همان کار خواهد بود. کاری در جهان وجود ندارد که تو نتوانی انجام دهی ، این خواسته خداوند است. جك كانفيلد
    برای بلند شدن اول باید خم شد...گاهی مشکلات تورو خم میکنه،پس بدون آغازِ ایستادنی...
    انسان همان چیزی می شود که به آن می اندیشد . با ناخواسته های خود نجنگ ، چرا که قویتر و بزرگتر می شوند. با این کار تمام تمرکز خود را بر روی چیزهایی که نمی خواهی ، میگذاری و ناخواسته ها را به سوی خود جذب می کنی. جك كانفيلد
    شكوه دوستی در دستان دراز شده به سوی هم، لبخند با محبت و شادی همنشینی نیست، بلكه الهامی روحانی است كه هر زمان فرد كشف می كند شخصی دیگر باورش دارد و می*خواهد به او باور داشته باشد، به او دست می*دهد. رالف والدو امرسون
    چون که نمی دونم باید از کجا شروع کنم و چی کار کنم و نخوندمو از این حرفا...
    آخه منابع بیوتک رو تا حالا خوندن که هیچ ، به چشم هم ندیدم...
    کلا اصن یه وضعی.........
    ممنونم جانم.ان شاء ا... هممون قبول بشیم...منم این هفته سرم گرم کارای تصویه حساب دانشگاهیم بود کم درسیدم ولی سعی میکنم که سال بعد ارشدی بشم..الانم تو آزمون اینترنتی سنا ثبت نام کردم تا باعث بشه که تنبلی نکنم و برنامه منظم و مدونی داشته باشم ،آخه ما تا سرمون زور نباشه درس بخون نیستیم...موفق باشی...دوست دارم.
    سلام عسلم...خوفی؟؟؟؟ خودت رو ناراحت نکن کسایی که سال قبل دائماُ اینجا بودن بخت و اقبالشون باز شد و رفتن پی ارشدشون خدا موفقشون کنه.....ما هم امسال دیگه کمر همتمون رو میبندیم و میدرسیم تا سال بعد شانس و اقبال ما هم باز بشه و سر کلاس ارشد بشینیم و موفق بشیم...یعنی خدا میشه سال بعد ارشدی بشیم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این یکی رو ببین. اینجا فکر کنم یکی دو ماهم بیشتر نیست. این عکسمو خیلی دوست دارم.:rolleyessmileyanim:
    خب! وقتی تن آدم لباس پسرونه کنن و موهاشم پسرونه بزنن، خب دیگه می خوای چی بشه؟:13:
    آره اینجا از بس مامانم بهم می رسید حسابی توپول موپول شده بودم. اما یه بار که منو برده بود دکتر، دکتره بهش گفت بچت اضافه وزن داره بهش زیاد غذا نده! بعدش شدم اینی که الان می بینی! :p7977cujr38iyymsu8:
    بابامم اینگار خیلی پسر دوست داشته، هرموقع میرفته برام لباس بخره لباس پسرونه میخریده!:(50):
    خواهش می کنم ...
    مرسی خوبم...یعنی بیشتر گیجم
    هنوز شروع نکردم واسه ارشد
    :(50):
    میخک! بیا توی صفحه شخصی من! عکسمو ببین! با گوشیم گرفتم، خیلی تار شده اما از هیچی بهتره!
    اینجا 6 ماهم بوده، بابام دستمو گرفته نیوفتم تا عکاسه عکسمو بگیره!:4d564ad6:
    خواستم سلامی عرض کرده باشم
    خوبه چند وقت یه بار از حال هم باخبر شیم...
    آخه دوستیم دیگه...
    آخیییی پس نی نی تو راه دارین.مبارکههههه:4d564ad6:شیرینیش یادت نره ها...دخمله یا گل پسره؟؟معلوم شده؟؟///عیب نداره یه چند روز به خواهرت کمک کنی.ولی بعدش هیچ بهانه ای قابل قبول نیستا...:image170:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا