پیچک 2015-02-20 قدمش مبارک باشه ...نگران نباش یه روز از تو هم بزرگتر میشه الان هر چی فک میکنم...میبینم تو کل خاندان ما یه نفرم اسمش حسین نیست :smiliess (12):
قدمش مبارک باشه ...نگران نباش یه روز از تو هم بزرگتر میشه الان هر چی فک میکنم...میبینم تو کل خاندان ما یه نفرم اسمش حسین نیست :smiliess (12):
پیچک 2015-02-20 آخی مبارکه ... اسم و عکسشو بعدا بده ببینم... دختر خاله ی نامردشو که زیارت نکردیم:thumbsdownsmileyani
پیچک 2015-02-20 قصد ندارم چیه دیگه... جمع کن لوس بازی رو ... من شیرینی میخام قربان دل تنگت ...me too ... بچه خالت دیده به جهان گشود؟ یه قرنه میخام بپرسم فورگت میکنم
قصد ندارم چیه دیگه... جمع کن لوس بازی رو ... من شیرینی میخام قربان دل تنگت ...me too ... بچه خالت دیده به جهان گشود؟ یه قرنه میخام بپرسم فورگت میکنم
پیچک 2015-02-20 وا ....چت شده لاکو؟... میخای یه پیچکی بدم بهت؟ :tonguesmiley: چه خبره انجمن؟.... انگار دوستامو دونه دونه چیز خور میکنن!!!! :/
وا ....چت شده لاکو؟... میخای یه پیچکی بدم بهت؟ :tonguesmiley: چه خبره انجمن؟.... انگار دوستامو دونه دونه چیز خور میکنن!!!! :/
bioshimi93 2015-02-16 عهههه چه بد:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حیف شد دیر کشفت کردیم کپی لیندا کیانی بودی و خبر نداشتیم:thanks::a2d3:
عهههه چه بد:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حیف شد دیر کشفت کردیم کپی لیندا کیانی بودی و خبر نداشتیم:thanks::a2d3:
bioshimi@ 2015-02-16 خوشحال میشم اگه برام عکس متناسب بذاری دوست خوبم :rose: http://olumpezeshki.ir/thread13896-98.html
پیچک 2015-02-16 یکی دگه هم ناراحت بود... یهو بی دلیل این کارو کرده ... منم نمیدونم چرا حذف شدم خخخ الکی مثلا واسه من مهمه :25r30wi:.... خوبه خودش درخواست داده بود...
یکی دگه هم ناراحت بود... یهو بی دلیل این کارو کرده ... منم نمیدونم چرا حذف شدم خخخ الکی مثلا واسه من مهمه :25r30wi:.... خوبه خودش درخواست داده بود...