پیچک 2015-02-16 قربانت.... ولی باید بگی بهم ....قبول نیست:smiliess (7): خخ میدونم کی رو میگی... با منم همین کارو کرده... ول کن بابا... ارزش نداره ...:28:
قربانت.... ولی باید بگی بهم ....قبول نیست:smiliess (7): خخ میدونم کی رو میگی... با منم همین کارو کرده... ول کن بابا... ارزش نداره ...:28:
پیچک 2015-02-15 درود بر ناروین عزیزم خخخ یادته خودتم همین ماهی لو داده بود.... مجبور شدم پیغامشو حدف کنم خوبی؟ ... .............................................بگو ببینم کی تو رو حدف کرده؟ :mad_majidonline:
درود بر ناروین عزیزم خخخ یادته خودتم همین ماهی لو داده بود.... مجبور شدم پیغامشو حدف کنم خوبی؟ ... .............................................بگو ببینم کی تو رو حدف کرده؟ :mad_majidonline:
م م مجید دیجی 2015-02-14 دوستی که می خواد با یه تیک استوار بشه همون بهتر که نباشه ... نه من از این اخلاقا ندارم ... کسی رو کنار نمی زارم ... شما هم که خوب فعالید ... احتمالا مشکل جای دیگه ای بوده باشه ... به هر حال پرچم بالاست :auizz3ffy9vla57584x
دوستی که می خواد با یه تیک استوار بشه همون بهتر که نباشه ... نه من از این اخلاقا ندارم ... کسی رو کنار نمی زارم ... شما هم که خوب فعالید ... احتمالا مشکل جای دیگه ای بوده باشه ... به هر حال پرچم بالاست :auizz3ffy9vla57584x
A admin2 2015-02-14 سلام متاسفانه برگزار نشده حتما پیگیری می کنم تا یه روز دیگه برگزارش کنند منتظر خبرش باشید
م م مجید دیجی 2015-02-13 البته توصیه می کنم اصلا وارد قسمت " تصاویر عجیبی که پزشکان را شوکه کرد! " نشید ... چون تصاویر خیلی بد هست ... اما علاقه هس دیگه ... من به تمام رشته های زیر مجموعه زیست شناسی علاقه دارم ... و تا حدودی مطالعه هم دارم ... اگه این آواتار جدیده هم بد هست بگید تابازم عوضش کنم ... ممنون که ازم انتقاد مفید کردید ..
البته توصیه می کنم اصلا وارد قسمت " تصاویر عجیبی که پزشکان را شوکه کرد! " نشید ... چون تصاویر خیلی بد هست ... اما علاقه هس دیگه ... من به تمام رشته های زیر مجموعه زیست شناسی علاقه دارم ... و تا حدودی مطالعه هم دارم ... اگه این آواتار جدیده هم بد هست بگید تابازم عوضش کنم ... ممنون که ازم انتقاد مفید کردید ..
م م مجید دیجی 2015-02-13 باشه آواتار رو عوض می کنم ... ترسناک ... آره بعضیاش ترسناک هست اما نه گرایش به چیزای ترسناک دارم نه علاقه ... اتفاقی هستن ... ببخشید به هر حال ... :riz513: اما گفتی ترسناک یاد مادرم افتادم یه زمانی داشتم تو حیاط خونمون تاکسی درمی انجام می دادم مادرم جرات نمی کرد بیاد تو حیاط ... کلی فان بود ...
باشه آواتار رو عوض می کنم ... ترسناک ... آره بعضیاش ترسناک هست اما نه گرایش به چیزای ترسناک دارم نه علاقه ... اتفاقی هستن ... ببخشید به هر حال ... :riz513: اما گفتی ترسناک یاد مادرم افتادم یه زمانی داشتم تو حیاط خونمون تاکسی درمی انجام می دادم مادرم جرات نمی کرد بیاد تو حیاط ... کلی فان بود ...
abtin13 2015-02-13 گلین اوینام بیلمی دی اتاق ایریدی :smiliess (10): تو عکسشو بزار معلوم کردنش با من:riz277: من لئوناردو دی کاپریو رو ترجیح میدم:motat:
گلین اوینام بیلمی دی اتاق ایریدی :smiliess (10): تو عکسشو بزار معلوم کردنش با من:riz277: من لئوناردو دی کاپریو رو ترجیح میدم:motat:
abtin13 2015-02-13 خب توام عین مژده یه چیزی بپز عکسشو بذار تو انجمن تا باورم بشه نه همون دختر کوهستان بهتره خشن تره.مژده هم یکم خشن به نظر میرسه:riz481:
خب توام عین مژده یه چیزی بپز عکسشو بذار تو انجمن تا باورم بشه نه همون دختر کوهستان بهتره خشن تره.مژده هم یکم خشن به نظر میرسه:riz481: