bioshimi93
پسندها
295

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ممنون. والا اصلا وقت مطالعه ندارم. بیشتر دوستام مجبورم کردن.
    سلام خوبید؟ بله گویا قبلا یکی از دوستان مشابه این تاپیک رو زده بودن بخاطر همین تاپیک ها ادغام شده.:dadad4:
    اخشال نداره هم روزی هم ماهی گلی ..من به قول یکی کلا قیافه م سینماییه خخ:motat: . به خیلیا شبیهم .کپی این نه نیستم این از من قشنگتره.ولی تو این عکس خیلی شبیهم.لیندا کپی دخترخالمه.:28:
    اوهوم کپیه دختر خالمه که شبیه منه تو این عکس خیلی شبیهم بود از نظر خودم چیزی که آینه میگه خخ انگار عکس خودمو دیدم :) عزیزم نوبت من گذشت آجی دو سه هفته پیش بود:dadad4:
    خخ نه نیست من یکم زود همه چی از یادم میره نخو بستم و بهش چند تا چیز سپردم یکیشم تولدمه خخ ..فدای تو ..اره بابا من الان وقتم کجا بود باید با وقت قبلی بیان شایت مثلا برا 6 ماه دیگه وقت بدم :25r30wi:پز پز ما خاصیم :motat:
    ووی تبریک ازدواج و ندیدم :) پز پز نوچ من هنوز وقت ازد ندارم دارم ادمه تحصیل میدم وقتشو ندارم الکی مثلا من خیلی وقتم گرونه من خیلی با سواتم:25r30wi: فقط چند صفحه بیشتر نمونده هاااا:25r30wi:
    جدی توام هفتمی :5:اوه مای گاش میگم چقد جذابی میگم چقد تو دل برویی وای نگو متولد ماه جذابیت و عدد مقدسی ایول خخ ..اره بابا روز تولدمونو عضقه بیخیال بزرگ شدن :) خو من هر روز رای میدم به قول انیس پز پز 22 بهمنم که دیگه جا خود داره:4d564ad6::4d564ad6:
    سلام عزیزم هفتم // تو پنجم بودی؟ مینا تسلیت یادت نره ها هفتم:riz481: این هویت منه مینایی خخ شایتم رفتم رای دادم برگشتم خواستم بگم من و اثرانگشتم همین الان یهویی:riz481:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا