abtin13 2015-02-12 چیه حسودیت میشه نمی تونی قرمسه سبزی و پیچاق قیمه درست کنی؟:21: :smiliess (3): دختر کوهستان گفتی یاد لین چان و گروه لیان شامپو افتادم
چیه حسودیت میشه نمی تونی قرمسه سبزی و پیچاق قیمه درست کنی؟:21: :smiliess (3): دختر کوهستان گفتی یاد لین چان و گروه لیان شامپو افتادم
IL-2 2015-02-11 ســــــــــــلام ... چطوری رفیق؟؟ آواتار جدید مبارکــــــــــــــــــــــ ... چه اواتاره جالبی ... هدفت چی بوده؟!:smiliess (11):
ســــــــــــلام ... چطوری رفیق؟؟ آواتار جدید مبارکــــــــــــــــــــــ ... چه اواتاره جالبی ... هدفت چی بوده؟!:smiliess (11):
bioshimi93 2015-02-11 باشه در مورد ازد فعلا پز پز خخخ...درستو بخون زوده ...کی وقت ازدواج داره یکیش خود من ... :4d564ad6::bunnyearsmiley:
باشه در مورد ازد فعلا پز پز خخخ...درستو بخون زوده ...کی وقت ازدواج داره یکیش خود من ... :4d564ad6::bunnyearsmiley:
bioshimi93 2015-02-11 باشه ... تفلدتو تبریک میگیم ماه خودم روز خودم ایول ناری تولدت فراموش نشدنیه الکی نیست که ما خاصیم خخخ:thanks: عزیزی ناری جون:rose: اون نخم بستی به انگشتت که روز تفلدت یادت نره!!!40):
باشه ... تفلدتو تبریک میگیم ماه خودم روز خودم ایول ناری تولدت فراموش نشدنیه الکی نیست که ما خاصیم خخخ:thanks: عزیزی ناری جون:rose: اون نخم بستی به انگشتت که روز تفلدت یادت نره!!!40):
bioshimi93 2015-02-11 بزن قدش...میدونستم متولد یک ماهیم ولی نمیدونستم هردو 7 ام هستیم...خخخ تسلیت نچ...تبریک ایشالا تبریک ازدواجت آخه الان چه وقته رای دادنه 22 بهمن...
بزن قدش...میدونستم متولد یک ماهیم ولی نمیدونستم هردو 7 ام هستیم...خخخ تسلیت نچ...تبریک ایشالا تبریک ازدواجت آخه الان چه وقته رای دادنه 22 بهمن...
هانیه 2015-02-09 به کی خصوصی میدی باعععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟ ایمیل چک میکردم ...خخخخ...دیدم نوشته 8یا 7 پیام داری از انجمن ؟اومدم دیدم خبری تیست خخخخخ...چرا؟؟؟؟؟؟؟
به کی خصوصی میدی باعععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟ ایمیل چک میکردم ...خخخخ...دیدم نوشته 8یا 7 پیام داری از انجمن ؟اومدم دیدم خبری تیست خخخخخ...چرا؟؟؟؟؟؟؟
sepideeee 2015-02-08 فدا ... نه که ایامه بهمنه .. سخنرانیم انتقادی بود ) .... بابا اعصاب نمی زارن واسه ادم که تازه اگه اینجا بود زنده زنده میزاشتمش تو دیگ اب جوش )
فدا ... نه که ایامه بهمنه .. سخنرانیم انتقادی بود ) .... بابا اعصاب نمی زارن واسه ادم که تازه اگه اینجا بود زنده زنده میزاشتمش تو دیگ اب جوش )