E E eeeeeeehsan 2015-02-09 پـــــــول بهش دادم h34r-smiley: آخه دوستاش واسش غافلرایز پارتی گرفتن، دیگه کادو مادو و جشن و اینا مزه نمیداد.
پـــــــول بهش دادم h34r-smiley: آخه دوستاش واسش غافلرایز پارتی گرفتن، دیگه کادو مادو و جشن و اینا مزه نمیداد.
E E eeeeeeehsan 2015-02-08 کشتی منو... نازی اینقدر ماهی میخوری آخرش شکل ماهی میشیاااااا :tonguesmiley:
آتشین 2015-02-07 سلوم پیچش اره نفت لازمم نفت بیگیر نه واسه خودم واسه نتم اخه نفتیه لامصب بعدش یه چیزای دیگه ام هست که ترجیح میدم کمتر بیام مث همون حسای منفی بود که از اون کاربر دریافت کردی وگفتی علنا نشون میده ازت خوشش نمیاد من از یه نفر اینجا مدام دارم دریافت میکنم
سلوم پیچش اره نفت لازمم نفت بیگیر نه واسه خودم واسه نتم اخه نفتیه لامصب بعدش یه چیزای دیگه ام هست که ترجیح میدم کمتر بیام مث همون حسای منفی بود که از اون کاربر دریافت کردی وگفتی علنا نشون میده ازت خوشش نمیاد من از یه نفر اینجا مدام دارم دریافت میکنم
hebe.nurse 2015-02-05 پیچی ترسیدی؟؟ خخخخخخ نترس اونقدم خشن نیستم دستم سبکه جوری میزنم که انگار نزدم )))))
پیچک 2015-02-05 خخخ نه بابا هستم آره خبر دارم...وی ماهی...میگن این آزمون و برنامه هاش همه الکیه ( هیچ امیدی ندارم
پیچک 2015-02-05 :25r30wi::25r30wi: آره شانس آوردی .... اگر نه تا حالا صد بار انداخته بودمت تو تابه مسی...