هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هانی جونم:heart:

خخخخ هانی عاشقتممم واسه اون انگیزه های پنهان مشترکمون:riz481:
    هانی توم ک میدونی منتظر آت پوتت هستم خدایی نکرده ببینم الافی کردی دیگه نه من نه تو باهات حرف نمیزنم خیلی هم جدی گفتم .... حالا چ با حواشی چ بی حواشی
    شوکو دومین نفره شکایتتو پیش من میکنه:thumbsdownsmileyani
    من برم سرم ترکید یک سال کلاص نرفتممممممممممممممممم اره حواشی خخخخخخخخخخخخخخخخخ..دعوام کنین ادم شممممممممممممم...شوکا بچه ها بخرن خوب بود ماهم میخریم حالا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    سانی اوهوم من زورشو ندارم سپردمش به خودت :4d564ad6:
    سانی جونی هانی من بوووووووووووووص
    من بروم بایییییی
    اره شوکو چیه استرس الکی میدی بخودتون همون زبانارو بخونی کافیه برات:bunnyearsmiley:
    اره شوکو میبینم امارشو از همه طرف دارم باهاش یه برخورد جدی دارم حالا صب کنه نبینه چیزی بهش نمیگم دارم براش:New (6)::New (6):
    نه بابا سانی کتاب چیه کتاب جدید بیاد استرسی میشم..انقد منبع زبان دارم..
    وای سانی ارع ترکیدم خخخخخخخخخخخخخ
    هانی مظلوم شد بود...اوه سانی راستی دعواش کن درس نمیخونه همش چسبیده به حواشی عبث:p7977cujr38iyymsu8:
    ن بابا شوکو چرا الکی پول بدی ب کتاب مهم خوندنه بشین لزگی بخون ولی قشنگ و جامع بخون بسته درس زبان با بقیه فرق داره همشو خودت باید بخونی...زبان عمومی اینجوری حله زبان تخصصی هم ک برا رشته خودته مفهومو بفهمی کارت راه افتاده
    هانی تو دلش میخاست شولوخی کنه جلو استاد ژست گرفته بود درس میگوشید سوال میپرسید اخرش گف خسته نباشید .... :rolleyessmileyanim:
    خخخخخخخخخخ من تااخرا نمیدونستم استاد چتباکسو میخونه....ینی ابروم رف خخخخخخخخخخ
    اخرش کتابو باید هم بخرن:25r30wi:
    من کلی سوال داشتم اما میکروفون نداشتم
    من سوال میپرسیدم ادمین ج میداد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    خخخخخخخخخخخخ شوکو وسطش گفتی نت بردارین منم گفتم بچه ها شولوخی نکنین شوکو میزنها:4d564ad6:
    اره استاد رفت اولین بار بود این تکنولوژی رو داشتمممممممممممممممممممممممم
    شوکا من داشتم میترکیدم یعنی وسط کلاص اینا خاطره تعریف میکنن من وسانی انگار کلاص دیوید هستیممممممممممممممممم خدایا توبععععععععععع
    هانی درس تموم شد بیا دیگه بسه نیوتون میشی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا