N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وااااااای مرسی ناروین اشک در چیشانوم حلقه بست....مرسی مرسی:riz304:
    من ابراز محبت و تعارف نکردم...هنوزم بلد نیستم

چیزی که خوندی حس واقعی من بود

آدمی که هم رکه در عین حال که احترام میزاره.... حرف بیخودی و زیادی نمیزنه واز نظر فکری فلکسیبله در حالی مرز مشخص داره برای اعتقاداتش

یه همچین شخصیتی برای من قابل احترامه کمتر کسی رو اینجوری دیدم ...امیدوارم این شخصیت مجازی نباشه ...
    دیگه فکر نکنم بشه جایی بفرستمش چون متن کاملش رو تو civilica زدن. معمولا ژورنال ها تمایلی به چاپ مقالات لو رفته ندارن.
    ممنون.نه خودم واسه جایی نفرستادمش.مقاله فارسی دوست ندارم.دوتای دیگه رو انگلیسی نوشتم.
    ها این خوبه از تو مقاله ملت مقاله بنویسی.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....
    واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 19.75خخخخخخخخخخخخخخخخخخ...25صدم چرا ندادششششششششششششششششششش.....صبر کن برم دعوا...جلو منو بگیررررررررررررررر دارم میرممممممممممممم باععععععععععع.....حمید وت راست میگه عایا ناری؟باید چندتا مقاله مروری داشته باشی...نمیشه مقاله های ملتو مرور کرد مقاله داد؟خخخخخخخخخخخخخ
    مرسی ممنون :bunnyearsmiley:
    خب من شنیدم که اگه بخوای تو یه زمینه مروری بدی، باید حداقل چند مقاله تو اون مورد داشته باشی! همینجوری یهوئی نمیشه مروری چاپ کنی!
    یاد یوزارسیف نوتر اوفتادم ....:4d564ad6::sdasdasd::25r30wi::25r30wi:
    نه من موخام برام قلب بزرگ بیارن با عروسک پاندا ...خخخخ...با کلی شوکلات من عاشق کاکو ام....کاکائو ...خخخخ....
    اینو دیدم برای روز ولنتاین گذاشتن..خخخخ...خدا رو چه دیدی؟شاید برا ما هم کادو اوردن...خخخخ:4d564ad6::4d564ad6:
    من یک حسم میگه یک کاری بکن یکی میگه نکن....فک کنم دوتا فرشته بالا سرمن..دارن دعوا میکنن مثل تو کارتن ها...خخخ
    نیه بع چف سن؟؟؟؟؟؟؟؟؟//نولوپ؟؟؟؟////

باز کی رو باید بکشم؟هان؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا