هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• من دارم یمورتا میخورم با نون بربری..خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ..باشه برو....
    خخخ اره بابا کمد خوبه هند چیه ..همه چی رو کمد بگیر شایدم دروار هههه//هانی من برم ادامه تحصیل بدم توام برو ادامه تحصیل بده دیگه بدووو
    ایششششششش پسر نباس خوشچل باشه تیپ اشو خودم درست میکنممممممممم...خخخخ....ایششششششش...ناری فاز هندی بودیماااااا رفتیم کمدی....خخخ
    اره بالا من نمی خوندم که زیاد فقط فوروارد میکردم ... بابا یوزارسیف شکل بودن از حکیم بودن ینی پزشک بودن خعلی بهتره کج سلیقه یا خخ(قسمتی از عقل یک دختر بی عقل خخ )
    خخخخخخخخخخخخخخ جدی ناریییییییییییییی؟خخخخخخخخخخخخخخخخ.....اینقدر خندیده بودم میگفت یوزارسیف حکیم ....میگفتم یوزارسیف رو ول کن ..حکیم اشو بچسب...خخخخخخخخخخخخخخ......عجب اشتهایی دارم..خخخخ...زورکی داشتم قالب میکردم حکیم یعنی پزشک خخخخخخخخخخخخخخخ
    ههه خیلی نامرده وسطش میگم یکیم برا من بیاب دا نولار :25r30wi::25r30wi: میگه حالا تو صبر کن :25r30wi:
    دخترا ناهار ماهی داریم من تخم مرغ بازم باید بخورم....من خیلی کار خوبی میکنم نع؟ماهی بخار پز شده ...ویییییییی
    هن قیزیم گوروم سنی بیرینه قیسمت اولاسان کی گونده سنه دلی اولا نه فقط بیر گون هههه:riz481::4d564ad6::4d564ad6:
    شوکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سلام اومدییییییییییییییییییییییییییی
    خب اینارو انشاله هر یه ماه یبارم قسمتت میشه ههه به کم راضی نباش هر روزشو بخواه خخخ
    برای من که نمیارن مطمئنم سال بعدم همینه اوضاعم:25r30wi:راستی من از ولنتاین بدم میاد ...از کارایی که همه جور آدمی انجامش میده اصلا خوشم نمیاد اییش پز پز
    منم میگم نکن منم فرشته ی سومم الان ههه.فکر کنم 25 یا 26 بهمن .باجی برای ما چه فرقی داره کی هست ؟ نکنه میخوای روح منو شاد کنی خخخ
    یوخ خوبم بالام :)))) گوناه داره نزن هههه :) سن خوبی؟ نخبر
    نمیدونم بالام زیاد ازش خوشم نمیام اسمش یادم نمونده :(
    بیخیالللللللللللللل شوکااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....اره دیگه همین جوری
    من برم...عصر میام خصویامو میبندم.....تنکس بچه هاااااااااااا
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا