Nike313
پسندها
434

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :sdasdasd:حسووووووووووووووود

ترشی لوبیا سبزم خوبه ها خوشمزس خوردی تا حالا:rolleyessmileyanim:
    هانی اون محمد اونور همون نیکه مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ینی با تصورش با ترشی لیته داغوونم کرد:smiliess (5):
    چیه نیکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک ایشششششششششششش .......کاش ادمینم ببینیم..خخخخ
    هوووووق سانی هانی شوکا

هوووووق استفراغی همراه ترشی لیته خخخخخ
    تقدیم ب هانی و شوکو و سانی از طرف یکی ها خخخخ
    حــالــــم خــــوبــــه . . .♫♫♫

حسودی موقوف
    خخخخخخخخخخخخخخخخ شوکو:25r30wi:
    شوکو راست موگه دست نسملن درازه خورده فرق دهه هفتادیا....فک کنم بر سر نیکی شدت اصابت بالا بوده موهاش ریخته:p:whistle::sdasdasd:
    chakeram khobam
    are ta gardan raftam to ketaba
    delam tang shod vase inja goftam biam ye hali beporasam
    mer30 to ham hamintor
    آهنگ شاد و محشر احمد سعیدی_ با من باش

تقدیم به شوکا وسانی..خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....
    سلام به به
    کچل خانارو میدزدن:)
    اوووووووش فعلا ک دست راست نسملن خورده توو سر شماها دهه هفتادی:4d564ad6::4d564ad6:
    اخی ....اره ...رفته بود...درسشو ول کرده بودیم میگفتیم استاد کره چطور بود؟خخخخ...یادش بخیر...اون زمانا چقدر خوب بود....دلم برات خیلی تنگ شده سانی...خیلی...:sadsmiley::sadsmiley:
    نیکی ر خ نعععع ر غ= ابر متقلب ک ل اس
    خخخخخخخخخ اون ااستادمونم اسمش دیوید....ویییی دلم براش تنگولید :(40): کره جنوبی،سئول، هم رفته بود اخی نازی

راستی نیکی بدو شیرینی بخر خامه ای خوشمزه.....نسملن عروس شد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:thanks:
    در ضومن علوسی در پیشه ب توصیه های هانی(هانی برو سر درس و مخشت:p7977cujr38iyymsu8:) گوش فرا بده از پیشرفت کچل شدگی جلوگیری بعمل آید:sdasdasd:
    salm dash mamad chetori??axe profet to halgham :auizz3ffy9vla57584che khabar??
    هانی خخخخخخ ترکیدم
    بابابرقی دهعععع میگم لاغرم....:-/
    سلام بیو :) خوش اومدی.....خخخخ
    سلام نایک
    چه خبره تو پروفت خخخ
    هر کسی یه چیزی گفته یکی میگی چقدر چاق شدی یکی میگه.....خخخخ
    نایک دکتر مملکته. اینقدر. اذیتش نکنین
    آخه سري قبلي لاغرتر بودي , برا خودت ميكم همينطوري بيش بري ميتركي :p
    البته خود کاربر اعتراف کرد عسک چند سال پیش وکچلیش رو به پیشرفت...غصه نخور همه دکتر ها کچل میشن یک روزی....تو هم استثنا نیستی...خخخ

ر غ =ابر متقلبمون بود سر جلسه اون امتحان گفت مگه شماها یک نداشتینننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟یک تقلب رو زهرمارم کردین حالا تو 40 دیقه وقت باید بشینم امار بگیرم چند درصد الف چند درصد ب چند درصد ج هستن بعد انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟///خخخخ...استاد مونم یک لبخند دانشجو کشی داشتش هااااااااااا...ولی همه ما رو پاس کردش....ما هم التبه حساب کار دستمون اومد ترم بغد درس نخوندیم ....ترم بعد شب امتحانش کتاب انچه باید درباره زنان بدانیم بار بارا رو همگی میخوندیم.....اینبارم 4تا نمره بود 16 14 12 10...خخخخخخخخخخخخخ...بازم به منم 14 داد دومین نمره...به سانی 16 اولین نمره.....اینقدر میخندیدم............سال بعد ترم پایین هامون به سوالاتش اعتراض کردن همه اشونو انداخت ....خخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا