هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• چشمانم لوستر
    چشمو دور دیده واقعا ک:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    سلام نازیم ..یوخ والا بورا قار یاغمیر فقط شختسی گلیر
    دهه 90شم کاری نمیتونه بکنه
    29 اسفند 69 که دهه 60ی نمیشه:21:
    مادر نزاییده زندگی منو طوفانی کنه دهه 70ی:motat:
    ما دهه 60ی هستیم:riz277:
    طوفان و این چیزا هم نمیخواییم.منم جای تو بودم بیخیال طوفان میشدم.به جان خودم:tonguesmiley:
    ای لاو یو توووو ش ش من .اییش هانی رو هم حالا ای یکم آی لاو یو خخ..مرسی عزیزانم ..روزتون بخیر
    وای خداااااااااااااااااااااا ترکیدمممممممممم
    خدایا توبععععععععععععععععععع
    نالی ای لاو یوتم:ad54ad:
    بشه ها من برم ادامه تحصیل بدم ..فردا امتحان دارم برام دعا کنید ..به خدا سپردمتون مواظب باشین تو کوچه های انجمن بوف نشین:black_eyed:
    ش ش بووس تف تفی ویروسی من بر تو :) ..هانی ایییش حالا میخوای بگی من پیر شدم نخیر من هنوز جوونم اصنم اول خودت عروسی کن:25r30wi:انشاله باجی انشاله با آقامون میایم خونه شما مهمونی شما هم تشریف بیارید خواهش میکنم تعارف نکنیدااا:black_eyed:
    هانی خب پالتو دیگه..میشه مانتوش هم دوخت
    هانی یکی اینارو بخونه ابرومون میره خخخخخخخخخخخخ
    البته ما میخایم الان درس بخونیم:)))
    ای وای شوکااااااااااااا ترکیدممممممممممممم

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ.....اره بدوزش بدوز....
    من حوصله پاک کردن ندارم ناری ...شوکا اخه رویی پالتو ....شوکا انشالله اول ناری بعد من بعد تو عروس شسم بریم خونه همدیگه.....سانی هم باید بدرسه دکتر شه...خخخ...سمان هم هست...
    هانی اینو ببین
    ازین تیپ خوشم اومد:))
    "]
    سیوش کردم گفتم بدوزمش اینده رفتیم مهمونی بپوشم:25r30wi::25r30wi:
    نالی بووووووووز تف تفی انتی باکتریال:))))
    خخ خبر نداری خیلی جالب بود به ماشین فوروارد تبدیل شده بودم ، بعد وسطش احساسی شدم گزینه فورواردو پیدا نمی کردم ..تازه برگشتم میگم قربون دستت یکیشم برا من پیدا کن وای انقد خندیدم :25r30wi:
    سلوم بر ش ش من و هانی دو تا دختر دیوانه ی دوس داشتنی خخ ینی کشته ی شما دو تام خیلی ماهین الان کلی حرف می زنید بعدم پیامارو پاک می کنید :))) :heart::(40)::25r30wi::4d564ad6:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا