E E eeeeeeehsan 2015-01-21 مگه ثبت نام 10م و 11م نبود؟؟؟ :5: رشته دوم رو تو چی میزنی؟ من فکر نکنم اصن بزنم، درسا خودم رو نمی خونم برم یه رشته دیگه بخونم :/
مگه ثبت نام 10م و 11م نبود؟؟؟ :5: رشته دوم رو تو چی میزنی؟ من فکر نکنم اصن بزنم، درسا خودم رو نمی خونم برم یه رشته دیگه بخونم :/
E E eeeeeeehsan 2015-01-21 سلام هیچی نمیشه، امتیاز مثبت هم بگیری هیچطور نمیشه کلن امتیاز چه بگیری چه نگیری چه منفی بگیری چه مثبت، تو این انجمن هیچ تاثیری نداره. نمیدونم بخدا، شاید اصن نزنم :thumbsdownsmileyani تو چی میزنی؟
سلام هیچی نمیشه، امتیاز مثبت هم بگیری هیچطور نمیشه کلن امتیاز چه بگیری چه نگیری چه منفی بگیری چه مثبت، تو این انجمن هیچ تاثیری نداره. نمیدونم بخدا، شاید اصن نزنم :thumbsdownsmileyani تو چی میزنی؟
شفق بانو 2015-01-20 سلام فاطمه جان شکر خوبم ،شماخوبی؟ به به چه قشنگ وخوش سلیقه عالیه . من خیلی خوشم اومد ساده اما شیک :28:
سلام فاطمه جان شکر خوبم ،شماخوبی؟ به به چه قشنگ وخوش سلیقه عالیه . من خیلی خوشم اومد ساده اما شیک :28:
E E eeeeeeehsan 2015-01-18 درس؟؟؟ واسه چی فحش میدی؟ خجالت بکش درس یعنی چی h34r-smiley: تقصیر توئه، اصلن تنبه تو کارت نیست من به اینجا رسیدم :thumbsdownsmileyani
درس؟؟؟ واسه چی فحش میدی؟ خجالت بکش درس یعنی چی h34r-smiley: تقصیر توئه، اصلن تنبه تو کارت نیست من به اینجا رسیدم :thumbsdownsmileyani
marzi ba 2015-01-18 سلام فاطمه جون خوبی عزیزم ممنونم از توجهت و لطفت اره گلم خیلی کم میام انجمن :bunnyearsmiley:
E E eeeeeeehsan 2015-01-18 جنتلمن خوبه که، اسمش تیموتی اولیفانته، بازیگر آمریکاییه. ژستش رو که بار اول دیدم گرفت منو، واسه همین گذاشتمش. بعدم یخورده جذبه بعضی وقتا بد نیست =))) یه سوال؛ خ یعنی خیلی؟ اونوقت خیلی سخته که خیلی رو تایپ کنی؟
جنتلمن خوبه که، اسمش تیموتی اولیفانته، بازیگر آمریکاییه. ژستش رو که بار اول دیدم گرفت منو، واسه همین گذاشتمش. بعدم یخورده جذبه بعضی وقتا بد نیست =))) یه سوال؛ خ یعنی خیلی؟ اونوقت خیلی سخته که خیلی رو تایپ کنی؟
E E eeeeeeehsan 2015-01-18 سلام موجودی به نام کـــرررررم!!! خوش به حالت، باهاش آشنایی نداری، من زیاد آشنایی دارم :thumbsdownsmileyani
سلام موجودی به نام کـــرررررم!!! خوش به حالت، باهاش آشنایی نداری، من زیاد آشنایی دارم :thumbsdownsmileyani