abtin13 2015-01-18 حال کردی قدرت تمرکز رو.:rolleyessmileyanim: بله بله مفتخریم:thumbsupsmileyanim: مرام تو خون ما اردبیلیا به حد اشباع رسیده:smiliess (4):
حال کردی قدرت تمرکز رو.:rolleyessmileyanim: بله بله مفتخریم:thumbsupsmileyanim: مرام تو خون ما اردبیلیا به حد اشباع رسیده:smiliess (4):
شفق بانو 2015-01-18 سلام ناروین جان ممنونم/ انشالله شادی شما جبران محبت کنم. حتما شیرینی رو اقا میدن :28:
abtin13 2015-01-17 نترس نمیفتی.اصن به شدت احساس قانون جذب دارم.همین الان هم تمرکز کردم اصن به شدت نورانی شد همه جا.تو میتونی:thumbsupsmileyanim:
نترس نمیفتی.اصن به شدت احساس قانون جذب دارم.همین الان هم تمرکز کردم اصن به شدت نورانی شد همه جا.تو میتونی:thumbsupsmileyanim:
abtin13 2015-01-17 نه از قرعه در اومد.کاملا عادلانه. با نیت این که اسم تو در بیاد قرعه انداختم.به اسم توام در اومد.حال می کنی قدرت ذهن برتر رو :motat:
نه از قرعه در اومد.کاملا عادلانه. با نیت این که اسم تو در بیاد قرعه انداختم.به اسم توام در اومد.حال می کنی قدرت ذهن برتر رو :motat:
abtin13 2015-01-17 خشونت چرا وقتی با گفتمان میشه به نتیجه رسید؟الان که بیشتر فکر میکنم مبینم اصلا حق به حق دار رسید. این دفعه هم که من سوژه شدم حق تو خورده شد.:14: جالب هم بود قرعه کشی. اصلا انگار از غیب بهم وحی شد که اسم تو از صندوق قرعه کشی در بیاد:riz481:
خشونت چرا وقتی با گفتمان میشه به نتیجه رسید؟الان که بیشتر فکر میکنم مبینم اصلا حق به حق دار رسید. این دفعه هم که من سوژه شدم حق تو خورده شد.:14: جالب هم بود قرعه کشی. اصلا انگار از غیب بهم وحی شد که اسم تو از صندوق قرعه کشی در بیاد:riz481:
bioshimi@ 2015-01-17 ووووی ناری ببخش انگاری امتیاز منفی خورد وووی روم سیاه من نبودم سیستم قاط زد ببخش بوس بوس
هانیه 2015-01-17 اون روزم مثلن میخاستم تو فاز هندی باشم به ن اس دادی...ن نامرت از فاز کشیدتمم بیرون...یک یوزارسیفی براش درست کنم ...خخخخخخخخخ
اون روزم مثلن میخاستم تو فاز هندی باشم به ن اس دادی...ن نامرت از فاز کشیدتمم بیرون...یک یوزارسیفی براش درست کنم ...خخخخخخخخخ