N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وقتی یک آمریکایی آهنگ کامران و هومن را میخواند :)

یادش بخیر......این جهنم با اهنگ رعنا چطور میرقصیدن تو عروسی....یا جونی جونوم لیلا فروهر....
    بابا سپیده برات زن زندگی نمیشه...خخخخخخخخخخخ......چقدر بگم چشاتو وا کن.....(هانی در نقش فیلم ترکیه ایی)خخخ
    لازم نکرده دلت برا همه میس میشه این روزااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مگر من رو تو غیرت ندارمممممممممممممممممم

واسه همه میس میشه دلتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن...
    دیگه ایجور ننویس خاله خانوم...ایجور مسافرو بدرقه نمیکنن...
    ببخش دیر فهمیدم خیلی گنده دل تر ازونی هستی ک فک میکردیم
    حقا که خاله ای
    بازم بهتون سر میزنم...:rose:
    نگران نباش تنها نیستی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    شنبه امتحان دارم ولی اصلا تا الان یه بارم نگاه نکردم ببینم از رو چی باید بخونم:black_eyed:
    قوربانام اوزوم سنه...بو ایکی گوزوم سنه:heart:لاو فراوووووون:heart:
    خلاصه که از دیروز نتونستم بدرسم فقط به همین دلیلا:rolleyessmileyanim:خیلی بد مردن غیر بومی بودنشون دلو می سوزونه....دیگه توصیف نمیکنم که قرچ نشه دلت...نیس دلم به دلت بنده...:4d564ad6:باجی خیلی مراقب خودت باش مشتاااااااااااااااااق دیدار...بعد امتحانا یه دورهمی بذارین دیگه من پایما:ad54ad:
    مرررررررررسی ناری جونو عزیز دلمی:(40):...واای چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟؟!!!
    تا الان داشتی میخوندی؟:applause:
    من؟ ادامه تحصیل؟ شیب ؟ بام؟:21:
    سلام سوژه هفته شدم ...امتحانا بود تبلیغات دیر شد وقت داشتی ممنون میشم برام بنویسی:riz304:
    سلام ناری جونم فهمیدی تو دریاچه شورابیل دانشجوها رفتن عکس بگیرن یخ شکسته غرق شدن مردن....دوتاشونم دختر بودن...جنازه شونو بعد ساعتها پیدا کردن...
    دیگ به دیگ میگه روت سیاه:25r30wi:
    خب اگه حسش بود که خیلی وقت پیش رفته بودم:smiliess (12):
    مهسا خیلی به من لطف داشت وقتی تبریز بودم و خاطرش مثل شماها برام عزیزه . خبری ازش داشتی سلام منم بهش برسون .گلی از خودته گلم :riz304:
    امتحان من که شنبه اس.من چی بگم اون وقت؟ خاک عالم هم واسم کمه
    حالا امتحان کی هست؟ من خودم درمان سردردم. یه پا ایبوپروفنم.نه بابا خودکشی چیه.خودش داده خودشم میگیره ما چیکاره ایم؟
    انشالله عزیزم . مواظب خودت باش . ایشالا تابستون اکه عمری بود و فرصت بود در خدمتم چون فعلا میام و میرم
    خخخخخخخخخ. نه بابا شما تاج سری . کاش میشد وقتهایی که میام شما رو ببینم ولی چه میشه کرد و فعلا درگیرم ، ایشالا یه زمانی قرار میذاریم همو میبینیم :heart:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا