TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هه مرمونم شوکو جونم
    اره هنوز نیومدم ک امشب موخام بیام الان دارم با پیام هماهنگ میکنم اومدنمو خخ:4d564ad6:
    سانی من وتو که خونه ایمونو هستیم شوکا هم اومد...اتاقمم میرسه تا یک ساعت دیگه...اره اصلن طاقت اشک های ایمونو رو ندارم....البته اون پایینی هم تعارف بود دیگه خودت که بیهتر میدونی....خخخ...
    خخخخخخخخخخخخخخخخ
    سانی قشنگه من اخی فردا میای؟
    اومدنت تبریگ سانی گلی:)))))))
    سلوم شوکا جان خوش اومدی همساده چادرزنون نیس خونه خودمونه راحت باش مث خونه خودت:4d564ad6:
    سلامممممممممممممم عشقمممممممممممممممم خوبی؟//////////////

اره فردا تولد سانی...از الان چادر زدیم.....خخخ...
    هانی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

هانی اینجوری از فریبا و ایمونو دور میشیم دلتنگی میکنن
    اتاقتو بیاریم تو خونه ایمونو اینا خخخخخخخخخخخخخخخخ
    سلوووووووووووووووم
    عاغا مراسم چادرزنونه؟
    امروز اینجا چادرزنیه؟
    خوفین همگیییییییی
    سلوم صاحبخونه های عزیزم سانی هانی سمونه:)
    عه فاا راستی اقا ایمونو
    ای وای سانی...همتووروردین بیان...خخخخخخخخخخخخخخ.....ارشد بیاید دکترا بیرون بروید...اتاق تبدیل مدرک .....ورودی هم بگیرم از این به بعد...خخخخ.....اقامت خوبی را برای شما ارزومندیم...شرکت هتل اتاق هانی بانو...خخخ:thanks:
    هانی من دیگه حتما اتاقتو میخام انگیزم واسه دکتورا بیشتر میشه رفته رفته خخخخخخخخخ:riz481:
    وای موخان اینبار به جای تونل با بالن از طرق هوا بپرننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن........فک کردن ما دوربین هوایی نداریممممممممممممممممممممممممممممممممم...خخخخخخخخخخخخخخخخخخ...
    ایمونو کذوم اتاقم؟؟من همه اتاق های خونه امون رو امتحان کردم اینجا ازاطلاعات یابی اش خوبه...ای وای خدا راستی یک تیر چراغ برقم داریم دو تا از چسرهای همسایه امون شبا تو تابستان میومدن میحرفیدن زیرش با تلفن یواشکی...خخخخ...من اکتشاف کردم طرفشون کیه...یکیشون جدی هست یکی شون برا سرگرمی....خدا بهشون عقل بده...تازه بچه دبیرستانن..خخخخ...
    هانی بیا ایمونو بادکنکارو کش رفته بود با فریبا در برن
    یافتمشان
    ووووووی بادکنکا که دست من بود چطور کش رفتی ..ووووی
    مگه دست خودت....خدایا به حرفش گوش نکن...به زور هم که شده منو با ایمونو هم دانشگاهی کن...ایمونو با ما رو نه هااااااااااا...ما رو با ایمونو...با سپاس خدایا...
    تولد حبیب های خداست دا...خخخ...نمیدونستی من وسانی رو؟خخخ...ولی خیلی دوست دارم باهات هم دانشگاهی شم ایمونو...خدایا این لطف رو به ایمونو بکن...من هم دانشگاهیش شم....
    خرسندی بس است از مهمونا پدیرایی کن...کارت بانکیت هم بده دست من... دکتررررررررررررررررررررررررر
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا