sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخخخخخخخ دسک من همیشه خوشجل بود:(40):
    اخی شاس مشنگ نازنینم الهی ننه قربونت بشه
    بذا عسکشو بذارم اونم تو تفلدم باشه
    وی چه خوشجل دسکت...خخخخخخ....از شاسمشنگ عسک نداری دلم براش تنگولید...
    خخخخخخخخخخخخخخخ.....اخرشم یک دختر رو سن رفت گفت من افتخار میکنم یک دخترم چون خیلی خوشگلم...خخخخخخ..همه ترکیدن....باشه...
    بادکنکای صورتی اونم دسکتاپ خوشجل من
    :4d564ad6:

خخخخخخخخخخخخخخخخخخ اره هانی بادکنکای سفید اخرشم روش نوشتنی ترکیدن یه بارم بادکنکای صورتی کش رفتیم خخخخخخخخخخخخ
    بذار ببنم عسکشونو دارم بذارم:4d564ad6:
    هوووو هووووووووووووووو بنفشا مال منن...هورااااااااااااااا...اوه اوه.....مراسم روز رن یادته بادکنک کش رفتیم..خخخخ...
    راستی سانی منم دیشب عقد دعوت بودم دیگه....شب قبل ترش صداشون میومد تو اتاقم فهمیدم دخترشونو شوهر دادن...دیشب مراسم بودیم...خخخ....واس همین اطاعاتم دقیق هستش....از همسایه ها 4تا رو دعوت کرده بود ماهم یکیش بودیم باهم یکم بیشتر از بقیه سلام واحوال پرسی داریم..خخخ...
    برو عزیزم نوش جون
    خیلی مرمونم خیلی خوش گذشت و ممنون ک اومدی گلم:riz304:

چشم حواسم هس بهشون
    ایمونو دس نزن بهشون:image170:
    ما بریم ناهار با اجازه ..سانی تفلدتم بازم مبالک عشقم .بوس بوس
    خوش بگذره بچه ها سانی حواست به بادکنکا هم باشه
    ویییییییییییییییییی حالا ک اینطور شد بچه های من باید سه خاله دکتر داشته باشن
    اون یکی خالشون کجاس زود خودشو لو بده

هانی هیس ...........

اینم یه عالمه آهنگ
    Dj Borhan - 360 Episode 004 (Persian-Wayback-Mix)
    سمان حواست باشه به جنسیتشون مثل ما ندار نشن...خخخ...طرح حل مشکل ازدواج جوانان فرا اینده..خخخخ....نظر اونا هم مهم نیست میبینن کسی رو پیدا نکردن اخر سر رضایت میدن ..خخخ...
    یه بار کش رفت سانی این ایمون رفتم یه بسته دیگه گرفتم ..میدم بهتون ...ایمونو دست نزنیا دیگه جیز اینا خخخخخ
    اررههه پروف همه ماله شماست ..باجی خونه خودتونه خخخخخخخ
    من قاطی شدن کجا برم کوجا چی شد چیطور شد
    فقط نذارین اون بادکنکارو ایمونو ببره:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    راست میگه سانی بچه های منم باید دوتا خاله دکتر داشته باشن ..تو هم حواست باشه هانی خخخ
    سماپروف من وتو وسانی نداریم که پروف ایمونو هم خیلی وقت عمومی شده...راحت باش....اونجا سندش 6دانگ مال من وسانی هستش با امکانات ویژه....خخخخ
    سانی خاله بچه های من باید دکتر باشه رو حرفم نحرف...خخخخ.....
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا