TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تقدیم به خوذم :image170:
    بله حتما. کلا امروز و امشب خاص هست. یکی اینکه امروز تولد خودم بود. تولدم مبارک:) و دوم اینکه امشب عیدمذهبی هست
    انشالله که عیدی خاص خوب خوب بگیرید.
    خواهش میکنم. چشم حتما .همیشه دعاگوی دوستان هستم:rose:
    به دلمون برات شده امسال شیرینی قبولی میخوریم.
    خخخخ...فریبا پخت من وسانی خوردیم...برا دکترا هم عکس مرده اشو گداشتیم ...ببین ...خخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    سانی احساس میکنم پروف دکتر میام یک فخر کاذب مرا در بر میگیرد. سانی نمیدونم فخر کاذب قیمتش چند تو بازار؟فخر کاذب بفروشیم؟ماهم خرج داریم ...راستی قراره به ایمونو ماهی 900 تومن پول بدع وزارت بهداشت.....به نظرت بریم تور انتالیا ؟ایمونو اسقاطی میده بهشون؟خخخخ .فریبا نمیخاد زحمت بکشی بدرسی مفت میشه خانم دکتر شد چرا سختی بکشی اخه؟خخخخ

برا من پان اسپانیا بیارین با اب پرتقال...لدفن....حالا شام تو ترمینال جریانش چی هستش....؟
    شام تو ترمینال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جریان چیه؟:smiliess (15):
    باشععععععععععععععع دا بهش میگم ایششششششششششششششششششششش فریبا توم ب ایمونو بوگو این چ وضعشه برو خرید تو یخچال چیزی نیس:sdasdasd:

از دوحدورا چ خبر
    ایششششششششششششششش مهمان حبیب خداس ب حبیبای خدا چیزی نگو :p7977cujr38iyymsu8:
    شام توترمینال شاید از به یاد ماندنی ترین شام های عمرم ....
    مواظب خودت باش .
    سلام عزیزم
    سوژه هفته شدم
    خوشحال میشم نظرتو راجع خودم بدونم
    خب تو بیا واسه حفظ ظاهر هم که شده یه کمکی بکن:25r30wi:
    نه بابا فکر کن یه درصد من بخوام به این قوم مغول غذا بدم! :riz481:بعدش مگه اینا چیزی هم واسه خوردن میذارن منتظر من نمیشن که!:13:
    نخیر هانی درسته من درس دارم ولی ایمونو تو کارا کمکم میکنه!(ستاد حفظ ظاهرسازی مسائل خانوادگی:painting:)
    باز که چادر زدین!خخخخ .خودتون کم بودید یه مهمون دیگه آوردید:p7977cujr38iyymsu8:
    کوکوی ماش چیه من بلد نیستم!فکر کنم همون کوکو باشه ماش رو بریزن توش!:riz481:
    هانی بیا بریم دیگه
    قرص ذو رنگ سفید و سبز اثراتشو گذاشت چشام داره خودبخود بسته میشه
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا