sane 2015-01-09 و خداوند سانی را خلق کرد تا دوتا علوس خوشجلشون بی خواور شوشو و بی دعوا نمونن ای هانی سیاستمدار ای ناری مهربون و ساده میبینی اصن بلده دیگه( دعوا اندازی )h34r-smiley:
و خداوند سانی را خلق کرد تا دوتا علوس خوشجلشون بی خواور شوشو و بی دعوا نمونن ای هانی سیاستمدار ای ناری مهربون و ساده میبینی اصن بلده دیگه( دعوا اندازی )h34r-smiley:
N@RVIN 2015-01-09 خخخ خوار شوشو بازی درمیاری سانی اره خواهر می بینی هر چی من ساده م این هانی سیاست مداره ): قلفونت برم ..باشه هانی باجی شب اگه تونستی بیا شادی وکنیم:4d564ad6:
خخخ خوار شوشو بازی درمیاری سانی اره خواهر می بینی هر چی من ساده م این هانی سیاست مداره ): قلفونت برم ..باشه هانی باجی شب اگه تونستی بیا شادی وکنیم:4d564ad6:
sane 2015-01-09 خخخخخخ هانی بذار دنیا بیام جمله سازیم راه میفته:25r30wi: مرمون از مهربونیت ناری جونم چشم تونستیم حتما شب میایم
خخخخخخ هانی بذار دنیا بیام جمله سازیم راه میفته:25r30wi: مرمون از مهربونیت ناری جونم چشم تونستیم حتما شب میایم
هانیه 2015-01-09 سانی باید بنویسی ستاد ایجاد دعوا بین دو جاری.:25r30wi:..خخخخ..ناری شب قول نمیدم تونستم چشم میام
sane 2015-01-09 سلام ب علوس نازنینم خوبی مرمون مرمون کلی مرمونم عزیزم :riz304: مث داداچم مهربونی دیگه این هانی رو میبینی مث اون یکی داداشم سیاست داره ی روز زودتر واسم تفلد گرف (ستاد دعوا راه اندازی خواهر شوشو خخخخ)
سلام ب علوس نازنینم خوبی مرمون مرمون کلی مرمونم عزیزم :riz304: مث داداچم مهربونی دیگه این هانی رو میبینی مث اون یکی داداشم سیاست داره ی روز زودتر واسم تفلد گرف (ستاد دعوا راه اندازی خواهر شوشو خخخخ)
هانیه 2015-01-09 تولد خواهر شوهرت ...بیاروف سانی..البته فرداس...یک دفعه دیدی من خودمو عزیز کردم با سیاست پریدم تو موندی هاااااااااااا...خخخخخ:4d564ad6:
تولد خواهر شوهرت ...بیاروف سانی..البته فرداس...یک دفعه دیدی من خودمو عزیز کردم با سیاست پریدم تو موندی هاااااااااااا...خخخخخ:4d564ad6:
هانیه 2015-01-09 مابین یک تا 11بهمن احتمالن جور شه بیام تبریز..... مزوه از دوستای میکروبیت چیدا کن...من بهانه داشته باشم..خخخخ...:25r30wi:
مابین یک تا 11بهمن احتمالن جور شه بیام تبریز..... مزوه از دوستای میکروبیت چیدا کن...من بهانه داشته باشم..خخخخ...:25r30wi: