هانیه 2014-12-26 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ....اوح مای گاد......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ....اوح مای گاد......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
شوکا88 2014-12-26 وای مال منم یه هفته ای اینطور شد بود راستی دیشب برام نوشت یک نفر از لس انجلس خاست وارد پروفتون بشه))))))
وای مال منم یه هفته ای اینطور شد بود راستی دیشب برام نوشت یک نفر از لس انجلس خاست وارد پروفتون بشه))))))
هانیه 2014-12-26 شوکااااااااااااااااااااااا چرا نرفتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هانیه 2014-12-26 ای وای پاتدادیم...ای وای گیرلدیم......گوشیم اونور بود الان اس اتو دیدم.....خخخخخخخخخ..ای وای تذکیدمممممممممم.....نمیتونم بلند بخندم...دارم خفه میشم....خخخخ:4d564ad6:
ای وای پاتدادیم...ای وای گیرلدیم......گوشیم اونور بود الان اس اتو دیدم.....خخخخخخخخخ..ای وای تذکیدمممممممممم.....نمیتونم بلند بخندم...دارم خفه میشم....خخخخ:4d564ad6:
شفق بانو 2014-12-26 خواهش میکنم دخترم، نه شیرازی نیستم چطور مگه دخترموطلایی؟ به به چه ماشین خوشجلی خوش اومدی عزیزدلم:28:
شفق بانو 2014-12-26 سلام عزیزدلم دخترموطلایی خودم ممنون شکر خوبم، شما خوبی؟ قدمت روی جفت چشام:4d564ad6: قربان دل مهربونت برم دل منم برات تنگ شده ، امروز ناهار ماهی کبابی داشتیم جاتون سبز:rolleyessmileyanim: شام در خدمتیم ، شرمنده من اف شده بود
سلام عزیزدلم دخترموطلایی خودم ممنون شکر خوبم، شما خوبی؟ قدمت روی جفت چشام:4d564ad6: قربان دل مهربونت برم دل منم برات تنگ شده ، امروز ناهار ماهی کبابی داشتیم جاتون سبز:rolleyessmileyanim: شام در خدمتیم ، شرمنده من اف شده بود