پیچک
پسندها
282

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ما قدیمی هستم خانم پیچک، به قلم نی میگیم نیزه چیکار کنیم! شما به بوزورگواری خودت ببخشید :)

گفتم که من شکسته نستعلیق زیاد تمرین نکردم، شاید اینی که نوشتم سومی یا چهارمین متنی بود که من با شکسته نوشتم. وگرنه نستعلیق بلدم.
    اصول شکسته رو بلدی دمت گرم به منم یاد بده خیلی دوست دارم.

آره مارک shahed، اسمش ماژیک خطاطیه. روش نوشته الخطاط. اصن تو اینو بگیری قلم نی دیگه استف نمی کنی.
    خخخخخخخخخخ اوره ديگه عوضش كردم ولي برش ميگردونم
    به احترام انتخاب دوستان تو عكس متناسب با كاربران عوض كردم
    یچی یادم اومد رفته بودم مسجد بعد صف جلوییم یه اقا بود دخترشم اورده بود باهاش.....هم سن وسال عکس تو....با لباسای بامزه و خودشم ک نگو چقد با نمک بود و خوشگل....بعد من بین نمازا بهش شکلات و آدامس دادم اومد پیش من با اون دستکشای اسکیموییش ازم میگرفت دلم موخاست گازش بگیرم:(40): ....بعد پیر مردا هی همینطور بهش زل زده بودن اونم خجالت می کشید ....چقدم کوچولو بود موهاشم مث جودی ابد بسته بود ...
    هی دلم میخاست بوسش کنم گفتم.... میگن اومدی مسجد دختر بازی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    دختره کوچولو بود مثلا نمی تونست حرف بزنه و فقط یسری کلماتو میگفت...
    ..دیگه از ون روز ب بعد با خودم شکلات میبردم مسجد ولی باباش وقت نمی کنه بیاد مسجد :sad:..... چقد شیرین بود.
    هوم:21:
    پیچی مطمئنی پسر نبودی شاید بچگی تو بیمارستان عوضت کردن ها......... آخه اصن بهت نمیخوره همچین نی نی بوده باشی.:(40):
    البته به چشم خواهری
    (تازه اونم برا بچگیت گفتم نه الانت مامان بزرگ ایش)
    پیچک هم استانی عزیز تی جان قوربان:smilies-azardl (113 فک نمیکردم دختر باشی:(40):
    هههههه پیچک من همیشه احتیاط می کردم باهات میحرفیدم فک میکردم پسری! خخخخخ خدا رو شکر دختری :(40): وای چه ناز هم بودی آخی اینقد معصوم! الهی :*
    خخخخخ پیچک تو فکرش هستم به خودم ایمان آوردم :))
    دیدی بالاخره مجبور شدی خودتو لو بدی:))خدایی خیلی ناز بودی عصن بهش نمیومد تو باشی:))
    خخخ ای جانم چقد محجوبی

دلیل اینکه فکر میکردم پسر هستی هم همین بود

راستی هندونه سفید رو نخوردیم موند..من کلا هندونه دوس ندارم فقط یذره خوردم ته چنگال که خورده باشم:riz481:
    عه سلام پیچی داش کودومو میگی من نبودم اصن ک:ad54ad:
    :riz481: داشتم به دکتر طعنه میزدم ببینم لو میده گزینه مسابقست یانه ......:25r30wi:
    دیگه برا اون مسابقه شرمنده گفتم هرکی باشه شاید ناراحت بشه ولی دیگه خب....(راستی میخاستم به مریم* رای بدم)...اما برا این عسکت پوستتو میکنم.:smilies-azardl (12)
    آره البته چون ایشون با جو تاپیک هماهنگ نبود گفت وگرنه قصدی نداشت.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا