ZOT
پسندها
292

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• زهرا باجی... به جای چ بچه ..ش بذار..فقطتلفظش همون مثل تلفط بچه ست
    صبحي اول به نايك كفتم , بعد ديدم نايك سرشو. از كوشيشو درنمياره بياد انجمن ,اومدم بهت كفتم يادم نبود بهتر از دكتري :d
    موضوع: صداهای ماندگار انجمن
    ایییی رضا این تار صوتیه یا اره برقیه
    برای منم نوشته مکس...داره روحیه میده:mad_majidonline::smiliess (7)::mad_majidonline:
    زهرای من

این یادت هست؟

پست اول صداهارو ادیت کنید بذارید لینک اون اسپ سرا رو تا بچه ها اظهار لطفشون نسوزه خدا نکرده
    soundcloud.com
    ثبت نام می کنید و رایگان آپلود می کنید.

نه بابا فدا سرتون اصن مهم نیست، اتفاقن بهتر هم شد. یعنی عالی شده در کل.
    من ندیدم تاپیکش رو، میشه آدرسش رو بدی؟ میخوام بیارمش بالا.. مرسی.
    اسپم سراش آره خوبه ولی یکی دو روز دیگه صبر کنید ببینید بچه ها کسی صداشو باز میذاره یا نه بعدش.
    چون معمولن دخترا یا خوششون نمیاد یا روشون نمیشه صداشونو بذارن واسه غریبه ها و حق هم دارن.
    اگه یکی دو نفر دیگه گذاشتن اسپم سراش رو بزنید. ولی اگه اسپم سراش رو هم نزدید بد نیست، همون تو تاپیک نظر میدن بچه ها خوبه خوش میگذره، فقط زحمت میافته گردن خودت که صداها رو به پست اول منتقل کنی..هربار اعلام هم می کنی که فلان صدایی به پست اول منتقل شد.
    می تونی هم به شفق خانم بگی یه پست دوم واست ایجاد کنه بعد پست اولت که صداها رو بذاری داخلش که پست اولت همونطوری قشنگ بمونه.
    آره خوبه.. شرمنده فوضولی کردم تو کارت.. پیشنهاد بود منتها فکر کنم زیادی دوستانه بود خخ ;)
    تاپیک دستخطش رو هم بزن نون خوبی داره میگیره :idea_majidonline:
    سلام زهرا جان .. خوبی ؟

ممنون که به یادم بودی

ایششششششششششالاااااااااا .. ولی فک کنم 1000 سال دیگه باید بیای بر فراز آرامگاه ابدیم تولدمو تبریک بگی:25r30wi:

باشه اگه بتونم حتما شرکت میکنم

شاد باشی و موفق :riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا