N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :25r30wi:vayyyyyy khoda nzakone azizammmmm. khkhkhkh hamash dashtam donbaleshun migashtam goftam ya man tavahom zadam ya nari
    تو لطف داری عزیزکممم خودت که مهربون تری خانومی :(40):.
    آره عزیزم به لطف شما و مژده جان کارش درست شد . مژده خانوم زحمت کشیده بود کنار پوستر دوستم ایستاده بودن و تا آخر همایش اونجا بودن.
    راستی ناری جونم یادت نره من شهرکردم هر موقع خودت یا آشنایان کاری داشتی حتما بهم بگیدا :heart:
    راستی مشهد که بودم داشتم باهات حرف میزدم یه خانوم مسنی اومد بهم یه چی میگفت متوجه نمیشدم . بهش گفتم متوجه نمیشم الانم دارم با تلفن حرف میزنم . رفت .
    وقتی قطع کردم دلم طاقت نیاورد رفتم گشتم پیداش کردم دیدم هنوز سرگردونه . فاسی بلد نبود . یه کم که حرف زد متوجه شدم آذری هست .
    هی با خودم میگفتم کاش از اول متوجه شده بودم داری ترکی صحبت میکنه . گوشی را میدادم تو برام میگفتی که چی میخواد.
    دیگه با اشاره و تک کلمه و اینا فهمیدم سواد نداره و میخواد با گوشیش زنگ بزنم به یه آقایی به اسم پرویز .
    عزیزم همین الانشم میتونی قرق کنی .
    صدای تو خعلییییی خانومانه است ناری گلم . یادته چه دستپاچه شده بودم بار اول که زنگ زدی ؟:25r30wi: از بس خانومانه و شمرده و قشنگ حرف میزدی :applause:.

چشم شعر مناسب پیدا کنم میخونم میذارم صدامو :sarma:

شب یلدا هم برای خودت و خانوادت قشنگ . انشالله همیشه لامت باشید و لبتون خندون باشه.:riz304:
    شب یلدات مبارک
    خخخخخ
    خب ایده خوبیه هاااااا بشو مجری مسابقش جدی میگم.
    یه مسابقه می زنی مسابقه صدای کاربری، هرکی صداش بیشتر لایک خورد برندست یا صدای مجهول میذاری با گزینه همه حدس بزنن.
    اگه مجریش بشی من شرکت می کنم تو مسابقت، قول =))))))
    سلاااااااااام ناری جووووووووونم

رکورد خز ترین صدارو میارم:14:
    ماشالله ...الحق آدم کاردانی هستی...به نکته لطیفی اشاره کردی...

2 روز طاقت بیار بعد بمب بزار تو دانشکده ...همه رو پودر کن.... یه بمب هم واسه من بیار
    اکشال نداره .... بزن نصفش کن راحت باش ...دیشو نوتر میده
    عه چرا دوستم؟

تحصیل کردن که غم خوردن نداره...

یادمه لیسانس بودم همش میگفتم ....کی تموم میشه راحت شم....تموم که شد... دلم تنگ شد

دلت تنگ میشه ها... غمشو نخور

حالا کجا گیر کردی؟...کاری ازم بر میاد ؟
    ناری این فرصتو قنیمت بدون و ازون نطقای معروفت ضبط کن بذار (((:)
    خخخ ناروین... ببین همه اون دکمه رو گوشواره میبینن...

خطای دیده برادر...دکمه لباسشه
    بابا این عکس پروفت گوشواره مگه گوشش نیست؟؟ خب دختر میشه دیگه!!! :smiliess (12):
    الهییییییییی خیلی نازه
    من فکر کردم پسره.. خیلی نازه خیلی. خدا حفظش کنه.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا